CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

DøgnService

En udvidet telefontid fastholder og tiltrækker kunderne til din virksomhed

Vigtigheden af at have en kontaktparat virksomhed er blevet større, da netop tilgængeligheden har stor betydning for kunders vurdering af din virksomhed. Hvis dine kunder har mulighed for at komme i kontakt med din virksomhed med det samme og hele tiden, signalerer det at I tager jeres kunder og virksomhed seriøst. Det er dog stadig de færreste virksomheder, der har udvidet åbningstid, så at have døgnåbent eller en udvidet telefontid kan være et stort skridt hen imod at være en innovativ virksomhed med fingeren på pulsen – og dermed kundens klare valg.

Med andre ord kan en udvidet telefontid hjælpe til både at tiltrække og fastholde kunder.

 

Hvorfor CityCallCenter?

En del firmaer ønsker at holde døgnåbent eller at have telefontid uden for den almindelige arbejdstid (8-17 på hverdage). For mange af disse virksomheder kan regnestykket dog ikke gå op, da det ikke kan betale sig at have en fastansat siddende ved telefonen i perioden. Her kan vi i CityCallCenter være behjælpelige, da vi årets 365 dage har åbent døgnets 24 timer! Vi kan altså holde længere åbent på vegne af din virksomhed og tage imod de henvendelser, der skulle komme – så du i sidste ende ikke mister potentielle kunder på at have lukket. Ydermere, kan vi gøre det for en brøkdel af den pris, du ellers skulle have betalt ved at have en fastansat siddende i samme periode.

Vi er professionelle og sikrer med vores erfaring, at kunden altid får en smilede stemme i røret. På den måde sørger vi for en glad stemme udadtil og letter samtidigt byrden fra dine skuldre.

Hertz-logo-215x106Sikkerhed og tilgængelighed er alfa og omega for os og vores kunder, som skal kunne få fat i os døgnet rundt. Det klarer CCC til UG – hver dag, året rundt!

CityCallCenter har håndteret vores telefoner siden 2012, og vi er superglade for løsningen. Alle opkald håndteres venligt og professionelt – 24 timer i døgnet. Det giver tryghed for os og vores kunder!

Hertz Delebilen

Bliv ringet op