CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Værtindeservice – Lej værtinde her - CityCallcenter

Værtinde service

En værtinde i verdensklasse

Holder du af og til kurser eller andre arrangementer, hvor det ville være fantastisk med en person til at stå for det praktiske såsom opdækning og afrydning, klargøring af frokost, modtagelse af gæster og lignende?

Det kan vi klare for dig med en såkaldt Værtinde. Det vil så vidt muligt være den eller de samme, der kommer hos dig hver gang.
vaertindeserviceDet er søde og smilende piger, der selv ser hvor der skal gøres en indsats, så du ikke behøver sætte dem i gang med hver enkelt opgave. Det koster 2.344,- kr. pr. dag for at få en værtinde ud i 8 timer (hvis udenfor København, vil der komme transport oveni).

Vi kan også hjælpe dig med at finde lokaler, forplejning og de øvrige rammer. I så fald skal du tale med vores super arrangør, Anne Marie. Hun har erfaring i stort set alle typer arrangementer og størrelsesmæssigt op til omkring 1.000 deltagere, så ingen opgave er for stor en mundfuld for hende.

Kontakt os på telefon 80 20 20 29.
Pris afhænger af opgavens omfang.

 


Det sagde en af vores søde, tilfredse kunder efter at have fået to værtinder med på sin messestand:

Bertram Paaskesen

Både Charllotte og jeg var yderst tilfredse med Claires og Marias indsats i går på messen. Det er min opfattelse at deres håndtering af opgaven var til UG,. Der må ligge en meget kvallificeret coatching bag – så også en rose til dig