CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Lej Lokaler

Kontorhotel

Vil du gerne fokusere på din forretning, så flyt ind i vores flotte og hyggelige kontorhotel i København K og lad os stå for alt det praktiske..

Central placering til rimelig husleje

Vores lokaler ligger centralt placereret i København K i en smuk og velholdt bygning på Store Kongensgade. Vi har en misundelsesværdig udsigt udover Nyboder, og som kontorlejer hos os, vil du kunne give din virksomhed flotte lokaler på en eftertragtet lokation.

Vi har 14 kontorlokaler fordelt på 700 m2. Lokalerne er lyse og præsentable og giver med vores fællesreception et meget professionelt indtryk af din virksomhed.

Stilfulde kontorlokaler

Vores kontorhotel har til huse i en ældre, flot bygning, som bliver plejet og passet hver dag. Stedet er holdt i en stil, der svarer til bygningens karakter. Den store, elegante lobby er dækket af marmor, og der er en forgyldt elevator, som skaber en nobel stemning, som resten af huset lever op til med stuk i opgangen og sildebensparket. Ligeledes findes der inde i bygningen en del messing, som vi nøjsomt får pudset hver uge.

Inkluderet i din leje er egen receptionist, postservice, kunst på væggene, daglig rengøring og fredagsbar en gang om måneden.

God stemning og arbejdsro

En af fordelene ved at leje frem for at eje kontorlokaler er, at din virksomhed kan operere med en større omstillingsparathed. I flere brancher kan det være en fordel, at man eksempelvis hurtigt kan flytte til større lokaler, når virksomheden vokser.

Vi lejer lokaler ud til både små og mellemstore virksomheder for en længere periode og med tre måneders opsigelse. Mange forskellige brancher og mennesker har deres gang her, og det gør vores kontorlokaler og hele etagen til dejligt sted at være. Stemningen er altid god og humøret højt.

På det (eller de) kontorlokaler du lejer, bliver det dog kun din virksomhed der har brugsret. Så selvom flere virksomheder er samlet i samme bygning, så er der foruden den gode stemning masser af plads til at arbejde i fred og ro.

Hvis du er interesseret i at få syn for sagen, er du altid velkommen til at komme og se lokalerne.

Vi lyver ikke, når vi siger at her er virkelig flot:
Check Messing, der bliver pudset en gang om ugen
Check Marmorbeklædt lobby
Check Stuk i trappeopgangen
Check Forgyldt elevator – og mere i den stil.

Så hvis du virkelig vil imponere dine kunder, så læg dine møder eller dit faste kontor hos os.

Bliv ringet op