CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Kontorlokaler

Lej kontorlokaler hos os

Vil du bo på en attraktiv adresse i hjertet af København? Så flyt ind til os! Vi kan tilbyde lækre, lyse kontorlokaler på en attraktiv adresse, som vil imponere dine kunder og andre interessenter.

Vil du låne et af vores kontorlokaler for en dag, eller ønsker du at flytte ind i en længere periode? Kontakt os, så finder vi en løsning, som passer både dig og os.

Præsentable lokaler på attraktiv adresse

Vores kontorlokaler har til huse i en flot ældre bygning, hvor Store Kongensgade, Hammerensgade og Jens Kofoeds Gade mødes. Stedet er særdeles velholdt, og holdt i en passende stil, som altid imponerer besøgende.

Indenfor finder du marmor i forhallen, forgyldt elevator, stuk og messing. Adressen, bygningen og kontorlokalerne vil give et særdeles godt og professionelt indtryk af din virksomhed.

Vi har 700 m2 fordelt på 13 kontorer. Vores kontorlejere er generelt meget tilfredse med at bo hos os, så det er ikke så ofte, at der er udskiftning i lejerne. Men du er naturligvis altid meget velkommen til at forhøre dig om, hvorvidt vi skulle have noget ledigt for tiden.

Bliv ringet op