CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Kontorlokaler

Lej kontorlokaler hos os

Vil du bo på en attraktiv adresse i hjertet af København? Så flyt ind til os! Vi kan tilbyde lækre, lyse kontorlokaler på en attraktiv adresse, som vil imponere dine kunder og andre interessenter.

Vi er meget fleksible og kan som oftest tilbyde lige præcis den løsning, der passer dig. Vil du låne et af vores kontorlokaler for en dag, eller ønsker du at flytte ind i en længere periode? Kontakt os, så finder vi en løsning, som passer både dig og os.

Præsentable lokaler på attraktiv adresse

Vores kontorlokaler har til huse i en flot ældre bygning, hvor Store Kongensgade, Hammerensgade og Jens Kofoeds Gade mødes. Stedet er særdeles velholdt, og holdt i en passende stil, som altid imponerer besøgende.

Indenfor finder du marmor i forhallen, forgyldt elevator, stuk og messing. Adressen, bygningen og kontorlokalerne vil give et særdeles godt og professionelt indtryk af din virksomhed.

Vi har 700 m2 fordelt på 13 kontorer. Vores kontorlejere er generelt meget tilfredse med at bo hos os, så det er ikke så ofte, at der er udskiftning i lejerne. Men du er naturligvis altid meget velkommen til at forhøre dig om, hvorvidt vi skulle have noget ledigt for tiden.

Individuelle kundeløsninger

Vi agerer i forvejen kontorhoteller for flere virksomheder. De har valgt os, fordi vi kan tilbyde individuelle løsninger, som er tilpasset dem. Nogle ønsker kun at leje lokaler og klarer resten selv, mens andre ud over leje af lokaler benytter sig af vores tilbud om egen receptionist, som passer deres telefoner, tager i mod beskeder og meget andet.

Ligeledes kan vi sammensætte en løsning til dig og din virksomhed, som understøtter lige præcis det, som I har behov for.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores services, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op