CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Mødelokaler

Mødelokaler

Ønsker du at holde møde i flotte, eksklusive mødelokaler? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Du kan booke vores mødelokaler allerede i dag, og der er ingen krav om, at din virksomhed ellers er kunde eller har anvendt os før.

Vi har tre flotte mødelokaler du kan leje. Du finder os i Københavns gamle finanscentrum med både Kastellet og Nyboder som naboer. Miljøet omkring mødelokalerne har en klar seriøs og forretningsmæssig stil.

Foyeren, opgangen og receptionen byder dine gæster velkomne med et eksklusivt indtryk.

Vi sørger for rammerne, forplejning og personale omkring jer, så I kun skal koncentrere jer om én ting; nemlig jeres møde. Velkommen til!

Imponer med flotte lokaler

Vores mødelokaler er lokaliseret på en særdeles attraktiv adresse med udsigt over Nyboder. Bygningen er af ældre dato og indrettet med marmor, messing og parketgulve, men er samtidigt holdt en lys og ren stil, så den føles moderne og stilfuld. Den har en helt speciel atmosfære, som vil imponere dine kunder og samarbejdspartnere.

Når du lejer mødelokale hos os, kan du vælge mellem tre forskellige mødelokaler, der er opkaldt efter tre forskellige storbyer. De er i forskellige størrelser, så du kan vælge det lokale, der bedst egner sig til dit møde.

New York er designet til otte personer, Paris er beregnet til seks personer, mens Miami er sat til fire personer. Prisen er selvfølgelig differentieret derefter.

Praktisk information

Det er muligt at leje mødelokalerne på timebasis eller for en eller flere dage. Hvis du ønsker at leje et lokale uden for tidsrummet kl. 8-17 på hverdage, fordobles lejen.

Kaffe og te er inkluderet i prisen, men forplejning derudover vil koste lidt ekstra.

Der ydes rabat på lokalelejen til de kunder, som i forvejen lejer kontorlokaler hos os, da det er en del af servicen inkluderet i deres abonnement.

Faktura for lejen modtager du efter endt leje. Den eftersendes, så du undgår en situation, hvor du skal betale for hele herligheden foran de personer, som du har holdt møde med. En professionel og enkel løsning!

Hør nærmere om vores mødelokaler

Hvis du har lyst til at vide mere, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan booke lokaler med det samme – vi står klar til at servicere dig.

Første time Pr. efterfølgende time Hele dagen 8-17
Miami (4 pers.) 299,- 149,- 999,-
Paris – Boardroom (6 pers.) 399,- 199,- 1.399,-
New York (6 pers.) 349,- 179,- 1.199,-

OBS: Møder udenfor tidsrummet hverdage kl. 8-17 faktureres dobbelt takst. Ring på tlf. 80 20 20 29 for at aftale dette.

Bliv ringet op