CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Mødelokaler - Lej lokaler til møder her - CityCallCenter

Mødelokaler

Mødelokaler

Ønsker du at holde møde i flotte, eksklusive mødelokaler? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Du kan booke vores mødelokaler allerede i dag, og der er ingen krav om, at din virksomhed ellers er kunde eller har anvendt os før.

Imponer med flotte lokaler

Vores mødelokaler er lokaliseret på en særdeles attraktiv adresse med udsigt over Nyboder. Bygningen er af ældre dato og indrettet med marmor, messing og parketgulve, men er samtidigt holdt en lys og ren stil, så den føles moderne og stilfuld. Den har en helt speciel atmosfære, som vil imponere dine kunder og samarbejdspartnere.

Når du lejer mødelokale hos os, kan du vælge mellem tre forskellige mødelokaler, der er opkaldt efter tre forskellige storbyer. De er i forskellige størrelser, så du kan vælge det lokale, der bedst egner sig til dit møde.

New York er designet til otte personer, Paris er beregnet til seks personer, mens Miami er sat til fire personer. Prisen er selvfølgelig differentieret derefter.

Praktisk information

Det er muligt at leje mødelokalerne på timebasis eller for en eller flere dage. Hvis du ønsker at leje et lokale uden for tidsrummet kl. 8-17 på hverdage, fordobles lejen.

Kaffe og te er inkluderet i prisen, men forplejning derudover vil koste lidt ekstra.

Der ydes rabat på lokalelejen til de kunder, som i forvejen lejer kontorlokaler hos os, da det er en del af servicen inkluderet i deres abonnement.

Faktura for lejen modtager du efter endt leje. Den eftersendes, så du undgår en situation, hvor du skal betale for hele herligheden foran de personer, som du har holdt møde med. En professionel og enkel løsning!

Hør nærmere om vores mødelokaler

Hvis du har lyst til at vide mere, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan booke lokaler med det samme – vi står klar til at servicere dig.

 

Første time Pr. efterfølgende time Hele dagen 8-17
Miami (4 pers.) 299 kr. 149 kr. 999 kr.
Paris – Boardroom (6 pers.) 399 kr. 199 kr. 1.399 kr.
New York (6 pers.) 349 kr. 179 kr. 1.199 kr.

Møder udenfor tidsrummet hverdage kl. 8-17 faktureres dobbelt takst. Ring på tlf. 80 20 20 29 for at aftale dette.

Super service

Lejer ofte mødelokale til undervisning. Centralt, nemt, fair priser og altid styr på alle detaljer. Mødes altid med et smil, og servicen er helt i top.

- Jari Smedegaard,
Compusoft Danmark