CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Medarbejderne

Alle har deres “egen” receptionist, når de har telefonpasning hos os … og derfor er de netop så vigtige. Vi synes vi har verdens bedste ansatte (~ for sjov kalder vi dem call girls i daglig tale). De er kompetente, kvikke, søde og ikke mindst sjove, hvilket nedenstående vist også viser. Humor i hverdagen er en god ting – det giver arbejdsglæde.

Administrationen

Pouline

Pouline er hjernen bag hele operationen – hun er stifter og direktør. Pouline går meget op i arbejdsglæde og sjov i hverdagen – fjollebillederne er hendes idé. Privat er Pouline gift med Peter og sammen har de to piger fra 2012 og 2015, samt en dreng fra 2017. Pouline beskrives af sine medarbejder som iderig, altid positiv, en pokkers god og cool chef. Det siges endda at hun er indbegrebet af hygge.

Anne Marie

Anne Marie kommer fra Hillerød, er uddannet Markedsføringsøkonom og har en baggrund som indkøber. Når ikke hun holder styr på CCC og alle de bolde Pouline skyder afsted, holder hun styr på både mand og to skønne piger i hjemmet i Vedbæk. Anne Marie elsker at pakke familien og rejse og hun ved stadig ikke helt hvad hun skal være når hun bliver rigtig voksen. Anne Marie beskrives som en super god chef, meget sjov, yderst hjælpsom og så er hun lidt ung med de unge.

Julie

Julie bor i Ølstykke med hendes mand, 3 børn, 2 hunde og 1 kat. Hun har en lang baggrund fra kundeservice hvor hun har siddet i forskellige funktioner; de sidste 7 år som leder. Julie har en vanvittigt plat humor og giver gerne en fjollesang eller dans -også når man ikke har bedt om det! Julies dør ALTID åben og hun byder velkommen med et smil.
I sin fritid er Julie Zumbainstruktør; hvilket nok er meget fornuftigt med den forkærlighed for chokolade hun har.

Victoria S.

Victoria er født og opvokset i Allerød, men er nu bosat i København på Nørrebro. Victoria sidder i administrationen, står bl.a. for indkøb på etagen, samt hun er den helt store “partyplanner”. Udenfor arbejde er hun sammen med sin familie og venner. Victoria er meget matematisk og strategisk, men ikke lad dig snyde, hun er en meget kreativ sjæl, som elsker alt der er kreativt. Hun beskrives af sine kollegaer som et overskudmenneske med styr på det hele, yderst produktiv og organiseret – pigernes “mor”.

Dagspigerne

Alice

Alice er opvokset i en lille by uden for Kalundborg i Vestsjælland, men er netop flyttet til Amager med to efterskoleveninder. Alice blev student i sommeren 2017 fra Kalundborg Gymnasium og HF, hvor hun havde studieretningen; Samfundsfag, engelsk og matematik. Alice interesserer sig en del for mennesker, og hun overvejer derfor at læse sociologi, når hun en gang skal starte på universitetet. Alice har været en måned i New Zealand i sit første sabbatår, men vil gerne ud at opleve endnu mere af verden og gerne lande med en helt anden kultur end Danmark.

Anne-Kirstine

Anne-Kirstine er født i Jylland i den lille by Bramming, men flyttede hurtigt med familien til Solrød på Sjælland, hvor hun er opvokset og fortsat bor. I sommeren 2018 dimitterede hun fra Solrød Gymnasium, hvor hun havde studieretningen samfundsfag, engelsk og matematik. Lige nu har hun sabbatår, hvor hun er i CityCallCenter, tilbringer tid med venner og familie, og har planer om at rejse i et af de to planlagte sabbatår. Efter Anne-Kirstines sabbatår er planen at hun skal studere kommunikation, it og medier, enten på Københavns Universitet eller SDU Odense.

Diana

Diana er født i Skive, men hun bor sammen med sin kæreste på Frederiksberg. Diana dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2016, hvor hun havde studieretningen: Medie, Engelsk og Samfundsfag. Hun har et miks af iransk og dansk i sig, hvilket gør at Diana elsker at udforske hele verdenen. En længere rejse i Asien har hjulpet Diana på vej til hvad hun vil studere, hvilket er blevet til sygeplejerske studiet. Diana har tidligere været ansat som en af dagspigerne, men nu er hun en del af NAW teamet. I sin fritid elsker Diana at dyrke fitness og være sammen med sin familie, venner og kæreste.

Ellen

Ellen er opvokset i Hørsholm og er fortsat bosat der, med sin familie. Familien er præget af skandinaviske rødder, men hovedsageligt norske. Hun blev i sommeren 2018 student fra Rungsted Gymnasium, med en studieretning hvor engelsk, samfundsfag og matematik var primærfagene. I sin fritid er hun også fodboldtræner og har også selv spillet i mange år. Ellen har ingen klare planer for videreuddannelse, men ønsker at bo i England i en længere periode af sit liv. I fremtiden ønsker hun at hjælpe mennesker, hvad end det er i form af HR, markedsføring eller management.

Helena

Helena er opvokset i Hørsholm, og bor der sammen med sin familie. Hun blev student fra Nærum Gymnasium i 2018, hvor hun havde studieretningen: Matematik, Engelsk og Samfundsfag. Når hun ikke er i CityCallCenter tilbringer Helena sin tid sammen med familie, hund og venner. Med sine slovakiske og makedonske rødder har hun en stor interesse for at arbejde i et internationalt miljø. Derudover er hun bidt af innovation og håber derfor på at læse Design og Innovation på DTU.

Rebecca

Rebecca er født og opvokset i Solrød Strand, hvor hun stadig bor. Rebecca er dimitteret fra Køge Handelsskole, hvor hun gik på linjen International Business Studies. Rebecca interesserer sig for det sproglige og kulturelle felt såvel som området marketing, hvilket hun stiftede godt bekendtskab med i løbet af hendes tre år på handelsskolen. Rebecca er meget eventyrlysten og elsker at rejse – både til de varme lande såvel som til køligere steder, hvor der er mulighed for at stå på ski.

Tanja

Tanja er født og opvokset på Bornholm, men flyttede til København i 2016 for at studere. Nu er hun bosat på Amager med en veninde. I 2018 dimitterede hun fra HHX på Niels Brock, hvor hun havde studieretningen; Spansk, afsætning og kulturforståelse. Udover at studere har Tanja også været et år på udveksling i Spanien, hvor hun fik en stor interesse for kulturen og lærte sproget, som hun stadig holder ved lige. Når hun ikke arbejder, bruger hun sin fritid med venner og kæresten, eller besøger familien på den lille ø. Derudover elsker hun at rejse og være aktiv med dans. I fremtiden ønsker Tanja at læse på CBS og derefter arbejde med en kombination af markedsføring og økonomi.

Nat-, aften- og weekend pigerne

Agnes

Agnes er født og opvokset på Christianshavn i København, men bor nu med sin veninde i det Ydre Nørrebro. Hun har tidligere været dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Til hverdag studerer hun til Markedsføringsøkonom på CPH-Business, hvilket hun er rigtig glad for. I sin fritid er hun rigtig meget sammen med sin familie og venner, og så elsker hun at rejse.

Amanda

Amanda er vokset op i Solrød sammen med sine forældre og to søskende, men bor nu for sig selv i Ishøj. Hun blev student fra Solrød Gymnasium i sommeren 2016, hvor hun gik på den samfundsfaglige linje. Amanda er ansat som NAW’er og siden hun blev student, har hun brugt tiden på arbejde, familie, venner og sin kæreste. Hun elsker at udfordre sig selv og prøve sine grænser af, alt fra hvad der angår sit arbejde til vilde adrenalin oplevelser.

Camilla

Camilla er opvokset i Herlev, hvor hun bor sammen med sin mor. Hun dimitterede fra Borupgaard Gymnasium  i 2017, hvor hun gik på en samfundsfaglige linje blandet med idræt. Camilla tilbringer meget tid sammen med familie og veninder . Derudover er hun utrolig glad for at løbe lange ture.  Hun er stadig lidt usikker på, hvad fremtiden bringer, men overvejer at læse Jura efter sit sabbatår. Camilla elsker at rejse og opleve verden og den perfekte rejse for hende er en ferie som er præget af kultur, shopping og afslapning.

Cecilie

Cecilie er født opvokset i Helsingør. Hun er nu flyttet til København og studerer til daglig ergoterapi. Hun har tidligere været fuldtidsansat på dags holdet, men er nu aften/weekendvagt ved siden af studiet. Hun er grundig, organiseret og smilende. I sin fritid bruger hun meget tid på karate, som hun også har været på landsholdet med, og fitnesstræning, samt hygge med familie og venner og gerne også at rejse så meget som SU’en tillader.

Didem

Didem er født på Amager, men opvokset i Lyngby og er bosat der med mor, far og lillebror. Hun blev student fra Nærum Gymnasium sommeren 2016. Hun er oprindeligt fra Tyrkiet og kan både tale, skrive og læse flydende tyrkisk. I hverdagen elsker Didem at hygge med hendes veninder og venner og er generelt meget social. Didem beskrives af hendes kollegaer som super sjov, rar at være sammen med, alt i alt kontorets humørbombe..

Elise

Elise er født og opvokset i Ringsted og bor nu i København. Hun er en af CityCallCenters aften- og weekendvagter. Til daglig studerer Elise statskundskab, mens fritiden gerne spenderes i venners lag eller med en god bog. Elise er meget grundig, engageret og meget tålmodig, hvilket er en stor fordel, når forskellige kunders behov skal imødekommes.

Emilia

Emilia er født og opvokset i Espergærde, hvor hun stadig bor med hendes familie. Emilia blev student fra Espergærde Gymnasium i 2018, hvor hun havde studieretningen: Matematik, Samfundsfag og Erhvervsøkonomi. Når hun ikke er på arbejde i CityCallCenter, tilbringer hun sin tid med familie, venner og kæreste. Emilia er vild med bylivet i København, og derfor har planer om at flytte herind i ét af hendes to sabbatår, som hun umiddelbart satser på at skulle have. Derudover vil Emilia gerne rejse i hendes sabbatår for at opleve andre dele af verden, hvorefter hun satser på at skulle studere på CBS på HA Almen.

Freja Sofie

Freja har gennem sin opvækst boet på Bornholm sammen med sin mor, søskende og en masse udvekslings studerende fra forskellige dele af verden. Lige nu er hun i gang med sin kandidat på CBS, hvor hun læser Cand.ling.merc. med amerikanske studier. Udover at arbejde hos os som aften-weekend-vagt, så er hun erhvervsmedhjælper i Justitsministeriet.

Freja

Freja er fra Dragør og bor nu på Amager. Hun er tidligere dagspige og er nu en del af NAW-teamet, som hun er også er ansvarlig for. Hun er glad for tal og planlægning, og det skinner tydeligt igennem i hendes valg af uddannelse. Hun har en bachelorgrad i Matematik og er nu ved at tage sin kandidat i Industriel økonomi og Teknologiledelse. Derudover elsker hun at bruge tid med venner og familie og er glad for friluftsliv. Freja bruger en del tid på at udfordre og udvikle sig selv og en en masse dejlige piger i hendes arbejde hos De grønne pigespejdere. Hun beskrives som smilende, glad og organiseret.

Maja

Maja er født og opvokset i Greve, hvor hun stadig bor med sin familie. Hun blev student i 2017 på Greve Gymnasium, hvor hun gik på musiklinjen. Hun er en dejlige af vores skønne NAW team.
Ved siden af arbejde bruger hun tiden med sine venner og familie, og så elsker hun at rejse og opleve nye kulture.

Mille

Mille er opvokset i Kongens Lyngby med sine forældre og to søstre, men er nu bosat på Frederiksberg . Hun blev student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017, hvor hun havde studeretningen samfundsfag, engelsk og erhvervsøkonomi. Hun planlægger at begynde på studie i 2019, hun er dog stadig usikker på hvilken retning hun skal gå, da hun har mange forskellige interesser – både indenfor det samfundsfaglige, sproglige og kreative felt. Mille elsker derudover at rejse, og er netop hjemvendt efter 3 måneder i Asien.

Nanna

Nanna er opvokset i Solrød, men bor i dag med sin kæreste i Valby. Uden for arbejdet studerer Nanna jura på Københavns Universitet, med drømmen om at blive rigtig dygtig til faget, som har interesseret hende længe. Når skolen og arbejdet ikke skal passes, rejser Nanna meget. Hun har tidligere været bosat i USA, New Hampshire, hvor hun gik på High School. Derudover har hun i vinterperioden 2017-2018 også været bosat i Canada, British Columbia, hvor hun arbejdede som skiinstruktør. I sin fritid bliver tid med familie og venner prioriteret meget højt.

Regitze

Regitze er fra Taarbæk og bor nu på Østerbro. Hun har tidligere været på dagsholdet, men er nu en del af NAW-team, hvor hun mest i hverdagen efter 17. Udenfor CityCallCenter læser hun til socialrådgiver på Metropol. Regitze elsker tennis og bruger gerne hele sommeren på at spille. Som person er hun udadvendt, smilende, imødekommende.

Sabrina

Sabrina er opvokset i Vedbæk, men bor nu sammen med sin veninde på Vesterbro. Sabrina dimitterede fra Lyngby handelsskole i 2016, efterfølgende tog hun på Krabbesholm højskole i et halvt år for at studere design. Til daglig arbejder hun som kundeservicemedarbejder i CityCallCenter. Sabrina har altid haft en stor interessere for den kreative verden, og ser sig selv studere enten rum og møbel design eller marketing i den mere kreative verden. I Hendes fritid elsker hun at tilbringe tid sammen med hendes venner og familie.

Sandra

Sandra er født og opvokset i Solrød Strand, men er nu flyttet til København. Sandra fungere som “NAW”. Hun har altid en positiv indstilling, er målrettet og god til at holde overblik og håndtere flere ting på en gang. Hun igang med at uddanne sig som sundhedsteknologisk ingeniør på DTU. Sandra er opvokset i en badminton familie og elsker at spille det, hun er en erfaren spiller, som har spillet siden 2001.

Sara

Tekst på vej…

Sofie M

Sofie bor i København sammen med hendes bedste veninde. Hun er i gang med at tage sin bachelor på CBS og regner også med at tage sin kandidat her. I fritiden er hun ofte sammen med sine veninder, hvor hun elsker sociale arrangementer samt hyggelige aftener derhjemme. Sofie sidder som callgirl i aftentimerne og fungerer som kundeservicemedarbejder. Sofie beskrives af sine kollegaer som super sød, sjov og fyldt med integritet.

Stephanie

Stephanie er opvokset i Solrød sammen med sin danske far, tjekkiske mor og storesøster, Anita. De tjekkiske rødder fylder en kæmpe del hos Stephanie, der taler sproget flydende og tager til Tjekkiet for at besøge familien så ofte, hun kan komme til det. Stephanie er skriveglad, og ved kun meget lidt, der er bedre end at sidde ved sin pladespiller med en blok og blyant i hånden.

Tine

Tine kommer Sengeløse, men har boet i København de sidste mange år. Til daglig læser hun til gymnasielærer på KU og udover at arbejde hos CityCallCenter bruger hun sin fritid som frivillig på et herberg for hjemløse, er sammen med venner og veninder og så er hun gået i gang med at træne op til sit første maraton.

Victoria E

Victoria er født og opvokset i Espergærde, men bor nu på Islands Brygge. I sin fritid er hun sammen med sine venner og familie. Med sine venner rejser hun, hygger på cafe og går i byen ind i mellem. Hun elsker desuden at rejse, og har boet i USA i et år. Victoria er på vores NAW hold, da hun sommeren 2018 starede på CBS   på HA Alm. Hun beskrives af sine kollager som super dygtig til sit job, yderst sød og imødekommende.

Piccolo/Picoline

Andrea

Andrea er 13 år gammel, og går i 8. klasse på Sankt Joseph Søstrenes Skole. Andrea er vores faste fredags- piccoline. I fritiden elsker hun at sejle med både sin familie og sejlervenner, og at gå på café med sine veninder. Hvis Andrea skulle beskrive sig selv med 3 ord ville det være: Glad, pligtopfyldende og omsorgsfuld.

Eunia

Eunia bor i Gl. Holte med sine forældre og to søskende. Hun går Nærum Gymnasium, hvor hun har valgt den internationale linje eftersom, at hun selv kommer fra en multikulturel baggrund. Eunia har gået til dans siden 2008, og har bl.a. danset Breakdance, L.A. Style, New School Hiphop mfl. Derudover interesserer hun sig også en del for det spanske sprog og kulturerne der hører med, og håber hun i fremtiden kan studere i enten Argentina eller Spanien. Hvis hun skulle beskrive sig selv med tre ord ville hun bruge: pligtopfyldende, udadvendt og ambitiøs.

Frederikke

Frederikke er 15 år gammel, og går i 9. klasse på Utterslev skole. Frederikke er vores faste fredags- piccoline. I sin fritid læser og maler hun, samt går til kickboksning.

Frederikke er meget punktlig, pligtopfyldende og grundig.

Johannes

Johannes er her fast hver torsdag sammen med skønne Alma. Johannes bor på Østerbro og går på Heibergskolen. I hans fritid spiller han basket. Hvis Johannes skulle beskrive sig selv med tre ord ville det være: motiveret, lærenem og optimistisk.

Olivia

Olivia er vores pligtopfyldende og søde piccoline. Oliva går på Den Classenske Legatskole. Hun bor sammen med sin mor i et hus på Christiania, hvor hun er opvokset. Når hun er hos sin far – der kommer fra Spanien – bor hun i en lille lejlighed på Amager. I sin fritid kan hun rigtig godt lide at tegne og male, hvilket hun blandt andet gør en gang om ugen på billedskole. Ud over det er hun meget sammen med sine venner og veninder. Hvis hun selv skal sige det er hun næsten altid glad, omsorgsfuld og smilende.

Torkil

Torkil er fast tirsdagspicco sammen Eunia. Han bor i Bagsværd, men går på Gefion Gymnasium, hvilket er meget smart, da det ligger lige ved siden af CityCallCenter. Han er meget interesseret i mennesker og kultur, og drømmer om at rejse verden rundt, og møde så mange folkeslag som muligt. Han kan godt lide at interagere med andre mennesker. I fritiden er han meget ud med sine venner.