CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Medarbejderne

Alle har deres “egen” receptionist, når de har telefonpasning hos os … og derfor er de netop så vigtige. Vi synes vi har verdens bedste ansatte. De er kompetente, kvikke, søde og ikke mindst sjove, hvilket nedenstående vist også viser. Humor i hverdagen er en god ting – det giver arbejdsglæde.

Administrationen

Pouline

Pouline er hjernen bag hele operationen – hun er stifter og direktør. Pouline går meget op i arbejdsglæde og sjov i hverdagen – fjollebillederne er hendes idé. Privat er Pouline gift med Peter og sammen har de to piger fra 2012 og 2015, samt en dreng fra 2017. Pouline beskrives af sine medarbejder som iderig, altid positiv, en pokkers god og cool chef. Det siges endda at hun er indbegrebet af hygge.

Anne Marie

Anne Marie kommer fra Hillerød, er uddannet Markedsføringsøkonom og har en baggrund som indkøber. Når ikke hun holder styr på CCC og alle de bolde Pouline skyder afsted, holder hun styr på både mand og to skønne piger i hjemmet i Vedbæk. Anne Marie elsker at pakke familien og rejse og hun ved stadig ikke helt hvad hun skal være når hun bliver rigtig voksen. Anne Marie beskrives som en super god chef, meget sjov, yderst hjælpsom og så er hun lidt ung med de unge.

Majbritt

Majbritt kommer fra Hammel i Jylland (derfor den skønne jyske accent) – hun bor i dag sammen med sin mand og sin søn her på Sjælland. Majbritt er vores HR-geni, som har en masse erfaring inden for rekruttering og medarbejdertrivsel. Hun er et skønt, smilende – meget farverigt menneske, hvis dør altid er åben til en snak eller to!

Victoria S.

Victoria er født og opvokset i Allerød, men er nu bosat i København på Nørrebro. Victoria sidder i administrationen, står bl.a. for indkøb på etagen, samt hun er den helt store “partyplanner”. Udenfor arbejde er hun sammen med sin familie og venner. Victoria er meget matematisk og strategisk, men ikke lad dig snyde, hun er en meget kreativ sjæl, som elsker alt der er kreativt. Hun beskrives af sine kollegaer som et overskudmenneske med styr på det hele, yderst produktiv og organiseret – pigernes “mor”.

Dagspigerne

Amalie

Amalie er opvokset i Solrød Strand, men hun bor lige nu på Amager med nogle venner. Amalie dimitterede fra Solrød Gymnasium i 2017 hvor hun gik på linjen Bioteknologi. Efterfølgende har hun rejst rundt forskellige steder i den store verden, og tilbragt nogle sjove måneder på idrætshøjskole. Amalie interesserer sig for Biologi, og det er inden for dette felt hun i fremtiden ønsker at studere og arbejde. I fritiden bruger hun sin tid med sine dejlige venner, og så kan hun godt lide at løbe en tur. Amalie beskrives som en smilende og glad pige med højt humør.

August

August er opvokset i en klassisk kernefamilie med villa, Volvo og vovse i Nordsjælland, men er for nyligt flyttet til Christianshavn, hvor han slynger håndtegn på sin cykel og hører musik. August har fået æren af at være kontorets første mandlige “callgirl”, hvilket han sætter stor pris på. I 2017 blev August student fra Allerød gymnasium, hvor han har læst samfundsfag, engelsk og matematik. August har kort flirtet med Jurastudiet på Københavns universitet, men drømmen er nu engang at komme til at læse film- og medievidenskab og gøre karriere inden for feltet.  

Ellen

Ellen er opvokset i Hørsholm og er fortsat bosat der, med sin familie. Familien er præget af skandinaviske rødder, men hovedsageligt norske. Hun blev i sommeren 2018 student fra Rungsted Gymnasium, med en studieretning hvor engelsk, samfundsfag og matematik var primærfagene. I sin fritid er hun også fodboldtræner og har også selv spillet i mange år. Ellen har ingen klare planer for videreuddannelse, men ønsker at bo i England i en længere periode af sit liv. I fremtiden ønsker hun at hjælpe mennesker, hvad end det er i form af HR, markedsføring eller management.

Emilie

Emilie er født og opvokset i Solrød Strand, men hun bor nu på Amager med nogle veninder. Emilie dimitterede fra Køge handelsskole i år 2017, hvor hun læste studieretningen Matematik. Hun er altså lidt matematisk anlagt, men er også optaget af sprog og kulturer.  Emilie er uddannet skiinstruktør og tilbragte vinteren 2017/18 i Østrig, hvor hun underviste nybegyndere, såvel som øvede, i skiløb. Med tiden i Østrig blev hun samtidig god til at spille spillet ”Nagel”, hvor man slår søm i en træstub (Nok mest som tidsfordriv). Når hun ikke arbejder, bruger hun sin til på sine venner og familie, og en gang i mellem tager hun en tur i fitness. Når Emilie engang skal læse, skal hun hæse Økonomi på Københavns universitet.

Ida

Ida er opvokset i Nivå, men bor lige nu i Birkerød. Hun blev student fra VUC Lyngby & HF, sommeren 2018, og er nu i gang med sit første sabbatår. Ida har før arbejdet i en dametøjbutik, hvor hun var i næsten 4 år. Ida planlægger enten at læse idræt eller til folkeskolelærer, med speciale i idræt i fremtiden, gerne i København ellers Århus. Når Ida ikke arbejder, bruger hun sin tid på familie, venner eller i Odense hvor hendes kæreste bor. Ida beskrives som en glad, smilende og udadvendt pige.

Maria

Maria er født og opvokset i Hillerød. Hun bor der stadig sammen med hendes forældre og hendes to kæledyr. Hun blev student i sommeren 2018 fra handelsgymnasiet i Hillerød, hvor hun gik på en engelsksproget linje. Udover at arbejde, går Maria på aftenskole hvor hun studerer bl.a. spansk. Hendes plan for de to planlagte sabbatår er at tjene penge og komme ud og rejse da hun interesserer sig meget for andre kulturer og sprog. Efter hendes sabbatår er hendes plan at læse til serviceøkonom på CPH Business. Maria er altid smilende og formår at få det helt igennem i telefonen.

Rebecca

Rebecca er født og opvokset i Solrød Strand, hvor hun stadig bor. Rebecca er dimitteret fra Køge Handelsskole, hvor hun gik på linjen International Business Studies. Rebecca interesserer sig for det sproglige og kulturelle felt såvel som området marketing, hvilket hun stiftede godt bekendtskab med i løbet af hendes tre år på handelsskolen. Rebecca er meget eventyrlysten og elsker at rejse – både til de varme lande såvel som til køligere steder, hvor der er mulighed for at stå på ski.

Tanja

Tanja er født og opvokset på Bornholm, men flyttede til København i 2016 for at studere. Nu er hun bosat på Amager med en veninde. I 2018 dimitterede hun fra HHX på Niels Brock, hvor hun havde studieretningen; Spansk, afsætning og kulturforståelse. Udover at studere har Tanja også været et år på udveksling i Spanien, hvor hun fik en stor interesse for kulturen og lærte sproget, som hun stadig holder ved lige. Når hun ikke arbejder, bruger hun sin fritid med venner og kæresten, eller besøger familien på den lille ø. Derudover elsker hun at rejse og være aktiv med dans. I fremtiden ønsker Tanja at læse på CBS og derefter arbejde med en kombination af markedsføring og økonomi.

Sascha

Sascha er opvokset i Lyngby, men bor nu i Sluseholmen. Hun blev student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017. Efter gymnasiet har hun bl.a. arbejdet hos Politiken og været ude at rejse. Saschas plan er at arbejde med mennesker, og på nuværende tidspunkt overvejer hun at læse til socialrådgiver, hvor hun håber at kunne få lov til at gøre en forskel. I Saschas fritid bruger hun sin tid med venner, familie og kæreste. Hun nyder at gå ture i solen langs kanalerne i Sydhavnen med en god kop kaffe i hånden. Hendes drøm er at købe en lille jolle, så hun kan sejle rundt i stedet.

Sofie

Sofie er født og opvokset i Hvidovre hvor hun stadig bor. Hun har tidligere læst HF og personlig træning. Når Sofie ikke arbejder hos os, arbejder hun som vikar i Fitness World hvor hun tidligere har arbejdet fuldtid. Det betyder også at hun er vant til mange ting der skal tages hånd om på en gang og altid med et stort smil. I sin fritid bruger hun meget tid på både træning og på generelt at være fysisk aktiv. Hun er en glad og smilende pige, der altid gerne vil hjælpe. Hun er altid klar på sjov og noget plat humor, og hvis det bliver lidt mere seriøst, er hun også god til at være der og lytte til den enkle.

Victoria T.

Victoria er opvokset i Dragør, hvor hun stadig er bosat med sin familie. Hun dimitterede fra N. Zahles Gymnasium i 2018 og tog derefter direkte på en studieforberedende højskole i Jylland. Her brugte hun en stor del af sin tid på at undersøge om medicinstudiets faglige indhold fortsat vækkede hendes interesse samt forberede sig studiet. Efter 5 måneders højskoleophold har hun arbejdet – og arbejder fortsat – for at tjene penge. Hun funderer tit over det svære studievalg, men er kommet frem til at det skal ende med en cand.med eller cand.merc.

Vivian

Vivian er opvokset på Nørrebro og er fortsat bosat der med sin familie. Vivian blev i sommeren 2018 student fra Falkonergården Gymnasium STX, hvor hun gik på en naturvidenskabelige Team Danmark linje. I sin fritid spiller hun volleyball og er sammen med hendes venner, kæreste og familien. I fremtiden kunne hun godt tænke sig at blive folkeskolelærer, men intet er ikke helt fast lagt endnu. Vivian beskrives som en venlig person med sorte humør.

Nat-, aften- og weekend pigerne

Agnes

Agnes er født og opvokset på Christianshavn i København, men bor nu med sin veninde i det Ydre Nørrebro. Hun har tidligere været dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Til hverdag studerer hun til Markedsføringsøkonom på CPH-Business, hvilket hun er rigtig glad for. I sin fritid er hun rigtig meget sammen med sin familie og venner, og så elsker hun at rejse.

Amanda

Amanda er vokset op i Solrød sammen med sine forældre og to søskende, men bor nu for sig selv i Ishøj. Hun blev student fra Solrød Gymnasium i sommeren 2016, hvor hun gik på den samfundsfaglige linje. Amanda er ansat som NAW’er og siden hun blev student, har hun brugt tiden på arbejde, familie, venner og sin kæreste. Hun elsker at udfordre sig selv og prøve sine grænser af, alt fra hvad der angår sit arbejde til vilde adrenalin oplevelser.

Anna

Anna er opvokset i den lille by Karlslunde, men er siden flyttet til Amager. Her har hun nu boet siden 2016. Hun læser idræt på KU, hvor hun sommeren 2019 bliver bachelor. Herefter starter hun på kandidatuddannelse human fysiologi. Når hun ikke er på studiet eller NAW’er dyrker hun triathlon og elsker alt der har med sport at gøre. Hun er nok lidt af en sports-nørd. I fritiden nyder Anna at ses med familie og venner. Især cykelture med faren og skiferier med hele familien er højt elsket af hende. 

Astrid

Astrid er født og opvokset i Søborg, men bor nu på Østerbro. Hun startede herinde som dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Hun har arbejdet 2 år i Forsvaret og er nu vendt hjem, hvor hun til hverdag studerer Økonomi på Københavns Universitet. I sin fritid elsker hun at hygge med venner, veninder og familie, og så siger hun aldrig nej til en tur til udlandet.

Camilla

Camilla er opvokset i Herlev, hvor hun bor sammen med sin mor. Hun dimitterede fra Borupgaard Gymnasium  i 2017, hvor hun gik på en samfundsfaglige linje blandet med idræt. Camilla tilbringer meget tid sammen med familie og veninder . Derudover er hun utrolig glad for at løbe lange ture.  Hun er stadig lidt usikker på, hvad fremtiden bringer, men overvejer at læse Jura efter sit sabbatår. Camilla elsker at rejse og opleve verden og den perfekte rejse for hende er en ferie som er præget af kultur, shopping og afslapning.

Diana

Diana er født i Skive, men hun bor sammen med sin kæreste på Frederiksberg. Diana dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2016, hvor hun havde studieretningen: Medie, Engelsk og Samfundsfag. Hun har et miks af iransk og dansk i sig, hvilket gør at Diana elsker at udforske hele verdenen. En længere rejse i Asien har hjulpet Diana på vej til hvad hun vil studere, hvilket er blevet til sygeplejerske studiet. Diana har tidligere været ansat som en af dagspigerne, men nu er hun en del af NAW teamet. I sin fritid elsker Diana at dyrke fitness og være sammen med sin familie, venner og kæreste.

Didem

Didem er født på Amager, men opvokset i Lyngby og er bosat der med mor, far og lillebror. Hun blev student fra Nærum Gymnasium sommeren 2016. Hun er oprindeligt fra Tyrkiet og kan både tale, skrive og læse flydende tyrkisk. I hverdagen elsker Didem at hygge med hendes veninder og venner og er generelt meget social. Didem beskrives af hendes kollegaer som super sjov, rar at være sammen med, alt i alt kontorets humørbombe..

Elise

Elise er født og opvokset i Ringsted og bor nu i København. Hun er en af CityCallCenters aften- og weekendvagter. Til daglig studerer Elise statskundskab, mens fritiden gerne spenderes i venners lag eller med en god bog. Elise er meget grundig, engageret og meget tålmodig, hvilket er en stor fordel, når forskellige kunders behov skal imødekommes.

Freja Sofie

Freja har gennem sin opvækst boet på Bornholm sammen med sin mor, søskende og en masse udvekslings studerende fra forskellige dele af verden. Lige nu er hun i gang med sin kandidat på CBS, hvor hun læser Cand.ling.merc. med amerikanske studier. Udover at arbejde hos os som aften-weekend-vagt, så er hun erhvervsmedhjælper i Justitsministeriet.

Freja

Freja er fra Dragør og bor nu på Amager. Hun er tidligere dagspige og er nu en del af NAW-teamet, som hun er også er ansvarlig for. Hun er glad for tal og planlægning, og det skinner tydeligt igennem i hendes valg af uddannelse. Hun har en bachelorgrad i Matematik og er nu ved at tage sin kandidat i Industriel økonomi og Teknologiledelse. Derudover elsker hun at bruge tid med venner og familie og er glad for friluftsliv. Freja bruger en del tid på at udfordre og udvikle sig selv og en en masse dejlige piger i hendes arbejde hos De grønne pigespejdere. Hun beskrives som smilende, glad og organiseret.

Helena

Helena er opvokset i Hørsholm, og bor der sammen med sin familie. Hun blev student fra Nærum Gymnasium i 2018, hvor hun havde studieretningen: Matematik, Engelsk og Samfundsfag. Når hun ikke er i CityCallCenter tilbringer Helena sin tid sammen med familie, hund og venner. Med sine slovakiske og makedonske rødder har hun en stor interesse for at arbejde i et internationalt miljø. Derudover er hun bidt af innovation og håber derfor på at læse Design og Innovation på DTU.

Maja

Maja er født og opvokset i Greve, hvor hun stadig bor med sin familie. Hun blev student i 2017 på Greve Gymnasium, hvor hun gik på musiklinjen. Hun har tidligere været en del af vores skønne NAW team. Men er nu kommet på dagsholdet.
Ved siden af arbejde træner hun i en klatrehal og bruger meget tid med sine venner og familie, og så elsker hun at rejse og se verdenen, når der er mulighed for det.
Efter hendes sabbatår er planen at læse på CBS. Men hun ved endnu ikke hvilket job målet er at have.

Mille

Mille er opvokset i Kongens Lyngby med sine forældre og to søstre, men er nu bosat på Frederiksberg . Hun blev student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017, hvor hun havde studeretningen samfundsfag, engelsk og erhvervsøkonomi. Hun planlægger at begynde på studie i 2019, hun er dog stadig usikker på hvilken retning hun skal gå, da hun har mange forskellige interesser – både indenfor det samfundsfaglige, sproglige og kreative felt. Mille elsker derudover at rejse, og er netop hjemvendt efter 3 måneder i Asien.

Nanna

Nanna er opvokset i Solrød, men bor i dag med sin kæreste i Valby. Uden for arbejdet studerer Nanna jura på Københavns Universitet, med drømmen om at blive rigtig dygtig til faget, som har interesseret hende længe. Når skolen og arbejdet ikke skal passes, rejser Nanna meget. Hun har tidligere været bosat i USA, New Hampshire, hvor hun gik på High School. Derudover har hun i vinterperioden 2017-2018 også været bosat i Canada, British Columbia, hvor hun arbejdede som skiinstruktør. I sin fritid bliver tid med familie og venner prioriteret meget højt.

Sabrina

Sabrina er opvokset i Vedbæk, men bor nu sammen med sin veninde på Vesterbro. Sabrina dimitterede fra Lyngby handelsskole i 2016, efterfølgende tog hun på Krabbesholm højskole i et halvt år for at studere design. Til daglig arbejder hun som kundeservicemedarbejder i CityCallCenter. Sabrina har altid haft en stor interessere for den kreative verden, og ser sig selv studere enten rum og møbel design eller marketing i den mere kreative verden. I Hendes fritid elsker hun at tilbringe tid sammen med hendes venner og familie.

Sandra

Sandra er født og opvokset i Solrød Strand, men er nu flyttet til København. Sandra fungere som “NAW”. Hun har altid en positiv indstilling, er målrettet og god til at holde overblik og håndtere flere ting på en gang. Hun igang med at uddanne sig som sundhedsteknologisk ingeniør på DTU. Sandra er opvokset i en badminton familie og elsker at spille det, hun er en erfaren spiller, som har spillet siden 2001.

Sara

Tekst på vej…

Sophie

Sophie er opvokset i Vejle, men er for nyligt flyttet til Nørrebro i forbindelse med studieskift. Til dagligt er Sophie polit-studerende på Københavns Universitet, hvor hun startede i 2019 efter et semester på Århus Universitet. Ved siden af studiet er hun en del af vores NAW-team. I sin fritid bruger hun meget tid med sine veninder, hvor de ofte tager i fitness, laver mad eller ser en god serie sammen.

Stephanie

Stephanie er opvokset i Solrød sammen med sin danske far, tjekkiske mor og storesøster, Anita. De tjekkiske rødder fylder en kæmpe del hos Stephanie, der taler sproget flydende og tager til Tjekkiet for at besøge familien så ofte, hun kan komme til det. Stephanie er skriveglad, og ved kun meget lidt, der er bedre end at sidde ved sin pladespiller med en blok og blyant i hånden.

Tine

Tine kommer Sengeløse, men har boet i København de sidste mange år. Til daglig læser hun til gymnasielærer på KU og udover at arbejde hos CityCallCenter bruger hun sin fritid som frivillig på et herberg for hjemløse, er sammen med venner og veninder og så er hun gået i gang med at træne op til sit første maraton.

Victoria E

Victoria er født og opvokset i Espergærde, men bor nu på Islands Brygge. I sin fritid er hun sammen med sine venner og familie. Med sine venner rejser hun, hygger på cafe og går i byen ind i mellem. Hun elsker desuden at rejse, og har boet i USA i et år. Victoria er på vores NAW hold, da hun sommeren 2018 starede på CBS   på HA Alm. Hun beskrives af sine kollager som super dygtig til sit job, yderst sød og imødekommende.

Piccolo/Picoline

Andrea

Andrea er 13 år gammel, og går i 8. klasse på Sankt Joseph Søstrenes Skole. Andrea er vores faste fredags- piccoline. I fritiden elsker hun at sejle med både sin familie og sejlervenner, og at gå på café med sine veninder. Hvis Andrea skulle beskrive sig selv med 3 ord ville det være: Glad, pligtopfyldende og omsorgsfuld.

Eunia

Eunia bor i Gl. Holte med sine forældre og to søskende. Hun går Nærum Gymnasium, hvor hun har valgt den internationale linje eftersom, at hun selv kommer fra en multikulturel baggrund. Eunia har gået til dans siden 2008, og har bl.a. danset Breakdance, L.A. Style, New School Hiphop mfl. Derudover interesserer hun sig også en del for det spanske sprog og kulturerne der hører med, og håber hun i fremtiden kan studere i enten Argentina eller Spanien. Hvis hun skulle beskrive sig selv med tre ord ville hun bruge: pligtopfyldende, udadvendt og ambitiøs.

Frederikke

Frederikke er 15 år gammel, og går i 9. klasse på Utterslev skole. Frederikke er vores faste fredags- piccoline. I sin fritid læser og maler hun, samt går til kickboksning.

Frederikke er meget punktlig, pligtopfyldende og grundig.

Johannes

Johannes er her fast hver torsdag sammen med skønne Alma. Johannes bor på Østerbro og går på Heibergskolen. I hans fritid spiller han basket. Hvis Johannes skulle beskrive sig selv med tre ord ville det være: motiveret, lærenem og optimistisk.

Olivia

Olivia er vores pligtopfyldende og søde piccoline. Oliva går på Den Classenske Legatskole. Hun bor sammen med sin mor i et hus på Christiania, hvor hun er opvokset. Når hun er hos sin far – der kommer fra Spanien – bor hun i en lille lejlighed på Amager. I sin fritid kan hun rigtig godt lide at tegne og male, hvilket hun blandt andet gør en gang om ugen på billedskole. Ud over det er hun meget sammen med sine venner og veninder. Hvis hun selv skal sige det er hun næsten altid glad, omsorgsfuld og smilende.