CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Medarbejderne

Alle har deres “egen” receptionist, når de har telefonpasning hos os … og derfor er de netop så vigtige. Vi synes vi har verdens bedste ansatte. De er kompetente, kvikke, søde og ikke mindst sjove, hvilket nedenstående vist også viser. Humor i hverdagen er en god ting – det giver arbejdsglæde.

Ledelsen 

Pouline – Stifter og direktør

Pouline er hjernen bag hele operationen – hun er stifter og direktør. Pouline går meget op i arbejdsglæde og sjov i hverdagen – fjollebillederne er hendes idé. Privat er Pouline gift med Peter og sammen har de to piger fra 2012 og 2015, samt en dreng fra 2017. Pouline beskrives af sine medarbejder som iderig, altid positiv, en pokkers god og cool chef. Det siges endda at hun er indbegrebet af hygge.

Majbritt – HR Manager

Majbritt kommer fra Hammel i Jylland (derfor den skønne jyske accent) – hun bor i dag sammen med sin mand og sin søn her på Sjælland. Majbritt er vores HR-geni, som har en masse erfaring inden for rekruttering og medarbejdertrivsel. Hun er et skønt, smilende – meget farverigt menneske, hvis dør altid er åben til en snak eller to!

Ulrik – Partner og Investor 

Ulrik ser vores skønne virksomhed og kunder igennem det hemmelige tal-filter. Ulrik er glad når kunderne er glade og alle regninger er betalt. Privat er Ulrik gift med Lone og har tre hjemmeboende børn. Når Ulrik ikke lige er i CityCallCenter kan han findes på en landevejscykel eller på tennisbanen. Ulriks smil er størst når tallene stemmer og det lykkes ham at lancere en DAD-joke.  

Mellemlederne 

Sascha – Project & Team Leader

Sascha er opvokset i Lyngby, men bor nu på Vesterbro. Hos CCC står hun for udvikling af medarbejdere, onboarding af nye kunder og meget andet.

Sascha elsker at arbejde med mennesker og læser derfor en akademiuddannelse i ledelse på CphBusiness om aftenen. I Saschas fritid bruger hun sin tid med venner og familie. Hun nyder at gå ture i solen eller sidde med en god kop kaffe på sin altan med godt selskab.

Sibel – PA & Customer Relation

Sibel er født og opvokset på Frederiksberg, men bor nu med sin kæreste i Valby. Hos CCC står hun for den daglige drift – det vil sige, at hun holder hoved og hale på det hele.

Sibel læser en akademiuddannelse i kommunikation på CphBusiness ved siden af arbejde. I sin fritid er Sibel vild med at rejse, være aktiv og være sammen med hendes kæreste, venner og familie. Sibel er fyldt med godt humør, og man ser hende sjældent uden et smil på læben.

Tanja – Nat-, aften- og weekend Team leader

Tanja er født og opvokset på Bornholm, men flyttede til København i 2016 for at studere. Nu er hun bosat på Amager med kæresten. I 2018 dimitterede hun fra HHX på Niels Brock, hvor hun gik på spansklinjen. Tidligere har Tanja også været på udveksling et år i Spanien, hvor hun fik den store interesse for kulturen og sproget, som hun stadig holder ved lige. Til dagligt studerer hun nu på HA(kom.) på CBS. Når hun ikke arbejder eller studerer, bruger hun sin fritid med venner og kæresten, eller besøger familien på den lille ø.

Telefon Receptionisterne 

Marie – Supervisor

Marie er født, opvokset og stadige boende i en lille lejlighed på Amagerbro. Hendes mor er flyttet ud og hendes veninde flyttet ind. Marie blev student fra Gefion Gymnasium i 2017, hvor der var masser af samfundsfag og mediefag på programmet. Efter Gefion har hun arbejdet som mødebooker og i en børnehave. Maries hjerte er at finde på Vallekildehøjskole, hvor hun gik på Tv- og Medietilrettelæggerlinjen i efteråret 2018. Drømmen er at producere TV, og Marie vil derfor gerne på Journalisthøjskolen i fremtiden. Marie er meget social og bruger sin fritid på venner og familie – der er sjældent en eftermiddag eller aften uden planer.

 

Amanda

Amanda er opvokset i Hørsholm, hvor hun stadig bor med sin familie. Hun blev student fra Rungsted Gymnasium i sommeren 2019, hvor hun gik på den samfundsfaglige studieretning Verdensklassen. Studieretningen afspejler meget godt Amandas interesser, idet hun elsker at rejse og opleve, og samtidigt fagligt er meget interesseret i den globale verden og marked. Hun kommer fra en naturvidenskabelig familiebaggrund, og har derfor også stor viden og interesse herfor, og ønsker i fremtiden at kunne kombinere de to verdener, når hun engang skal læse videre. I sin fritid tilbringer Amanda det meste af sin tid med familie og venner, samt spiller badminton i sin barndomsklub i Hørsholm.

 

 

Clara

Clara er født og opvokset på Amagerbro, omgivet af søster, mor, far og venner. Som billedet illustrerer, har Clara, udover Danmark, også rødder i Cameroun i Vest Afrika, men hun taler dog hverken fransk eller afrikansk, selvom dette ellers kunne være ret sejt. Clara har brugt det meste af sin barndom og ungdomsliv i Amagers gader, hvor både folkeskole, vuggestue og stamcafeen har været omdrejningspunktet. Udover dette har hun gået i skovbørnehave i Slangerup, men betegner dog ikke sig selv som det store naturmenneske. Clara værdsætter storbylivet med liv og mennesker omkring sig, og hvor det sociale aspekt er i højsædet. I sommeren 2019 afsluttede hun handelsgymnasiet Niels Brock, hvor hun studeret markedsføring og økonomi, hvilket hun en dag ønsker at forsætte med, evt. med opstart af egen virksomhed, som har været et ønske siden barnsben.

Jessika

Jessika er født og opvokset i Hvidovre, hvor hun stadig bor omgivet af familie og venner. Hun er for nyligt dimitteret fra Ørestad Gymnasium, hvor hun besluttede sig for at tjene sine egne penge, i stedet for at leve af mors og fars pengepung. I hendes fritid, bruger hun tid hos hendes heste, hvor hun oftest sammenlignes med Tina Lund. Dette skyldes hendes fænomenale talenter på hesteryg. Fremtidsplanerne er at blive Mette Frederiksens næste spindoktor, men indtil da har vi fornøjelsen af hende her som en af vores callgirls

 

 

Johannes

Johannes er født og opvokset på Østerbro, men har boet i Søborg siden han var 8. Han blev i sommeren 2019 student fra Lyngby handelsgymnasium, og har nu påbegyndt sit første sabbatår. På gymnasiet interesserede Johannes sig for fagene international økonomi samt erhvervsjura, han håber derfor på at blive klogere på valget mellem studierne jura og polit. i sine sabbatår. Johannes har altid været glad for sport, særligt vintersport er en stor del af hans liv, da ishockey og skiløb er noget, der er brugt meget tid på sammen med venner og familie. I nærmere fremtid drømmer Johannes om en skitur til Japan, hvor kultur og mad også skal udfordres.   

 

Leonardo

Leonardo er født og opvokset på Amagerbro, hvor han er det sidste barn som mangler at flyve væk fra fuglereden. Leonardo blev student fra Ørestad Gymnasium sommeren 2019. Under sin tid på Ørestad Gymnasium har Leonardo også været tjener både på Kasai Sushi og King Ya – Running Sushi, men han er dog ikke selv en stor fan af sushi. I hans fritid, bruger han tiden på at være med sin venner, familie eller storbyens omgivelser. Hans næste skridt i sin drøm er at komme ind på Læreruddannelsen på Campus Carlsberg, hvor han vil uddanne sig til at blive folkeskolelærer.

Nanna 

Nanna er opvokset i Greve, men er nu til at finde på Frederiksberg, hvor hun bor sammen med sin veninde. Hun har gået på Greve Gymnasium med sproglig studieretning. Nanna har for nyligt afsluttet en diplomuddannelse, i Patteren Fashion Design fra Københavns Erhvervs Akademi. I hendes fritid nyder hun at tage på stranden med en flaske kold rosé (afhængig af vejret – gerne om sommeren) eller bare hygge sig med alle hendes venner. I fremtiden håber Nanna på at hun kan komme ud og se den store verden og studere design og mode gerne et sted ude i den store verden.

Natalie

Natalie er født i Frankrig, hvor hun boede i et år. Hun er opvokset i Hillerød, Danmark, men har også boet i Grækenland og USA. Hun er netop flyttet ind på Østerbro med hendes barndomsveninde. Natalie er en glad og smilende pige, som der altid er gang i. Fodbold har været en stor del af hendes liv, men nu på et mere hyggeplan. I sin fritid er Natalie vild med at rejse, være aktiv og opleve nye ting. Hun har rejst til USA i et år som udvekslingsstudent og Frankrig i 4 måneder som au pair i et skiresort. Derudover bruger Natalie meget tid på sine venner og familie. I fremtiden vil hun gerne arbejde i it verdenen med kunstig intelligens.

Steffen

Steffen er født og opvokset i Valby hvor han stadig bor. Han er energisk, imødekommende og altid i godt humør, selv på mindre gode dage. Steffen gik sit sidste år i gymnasiet på Øregård i Hellerup i 2019, men gik sine to første år på Sukkertoppen i Valby. Steffen er meget interesseret i dyr og biologi, og håber på en dag at blive zoolog og rejse verdenen rundt. Når Steffen ikke befinder sig i vores callcenter kan du ofte finde ham med sine venner, nede på den lokale bodega Teglskægget i Valby. 

Inge Marie 

(hverdags natteravn) 

Inge Marie er født og opvokset i Dragør, og her bor hun stadig med sin familie. I juni 2019 dimitterede hun fra N. Zahles Gymnasium, hvor hun læste på den klassisk sproglige studieretning. Sabbatåret bruges på arbejde, så hun kan spare op til drømmerejsen på højskole i Kenya. Hun ved endnu ikke, hvad hun vil studere, men har altid haft stor interesse for sprog og kommunikation. I sin fritid bruger Inge Marie meget tid med venner og familie, og hun er desuden lige begyndt at spille klaver igen efter en 5 års pause.

 

 

Sylvester

(hverdags natteravn) 

Sylvester er en solid blanding af Fynsk og Københavnsk kultur. De første 10 år af hans liv boede han på Nørrebrogade og flyttede derefter til Svendborg med sin familie, hvor han tilbragte sine unge år, indtil han blev student på Svendborg Gymnasium i 2017. Han er en person, som gør sit ypperste for at begrænse sin ellers konstant løbende mund, men har dog anerkendt, at det er en umulig opgave med en god fodboldkamp i TV. Efter et højskoleforløb i 2018 på Vallekilde Højskole, har han nu bosat sig i sin fødeby på sin gamle gade og husnummer (nostalgien er skruet helt i top). Sylvester er nu rigtig stolt over at have fået den prestigefyldte titel som husets anden mandlige ”callgirl”. 

Nat-, aften- og weekend receptionisterne 

Agnes

Agnes er født og opvokset på Christianshavn i København, men bor nu med sin veninde i det Ydre Nørrebro. Hun har tidligere været dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Til hverdag studerer hun til Markedsføringsøkonom på CPH-Business, hvilket hun er rigtig glad for. I sin fritid er hun rigtig meget sammen med sin familie og venner, og så elsker hun at rejse.

Astrid

Astrid er født og opvokset i Søborg, men bor nu på Østerbro. Hun startede herinde som dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Hun har arbejdet 2 år i Forsvaret og er nu vendt hjem, hvor hun til hverdag studerer Økonomi på Københavns Universitet. I sin fritid elsker hun at hygge med venner, veninder og familie, og så siger hun aldrig nej til en tur til udlandet.

August

August er opvokset i en klassisk kernefamilie med villa, Volvo og vovse i Nordsjælland, men er for nyligt flyttet til Christianshavn, hvor han slynger håndtegn på sin cykel og hører musik. August har fået æren af at være kontorets første mandlige “callgirl”, hvilket han sætter stor pris på. I 2017 blev August student fra Allerød gymnasium, hvor han har læst samfundsfag, engelsk og matematik. August har kort flirtet med Jurastudiet på Københavns universitet, men drømmen er nu engang at komme til at læse film- og medievidenskab og gøre karriere inden for feltet.  

Diana

Diana er født i Skive, men hun bor sammen med sin kæreste på Frederiksberg. Diana dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2016, hvor hun havde studieretningen: Medie, Engelsk og Samfundsfag. Hun har et miks af iransk og dansk i sig, hvilket gør at Diana elsker at udforske hele verdenen. En længere rejse i Asien har hjulpet Diana på vej til hvad hun vil studere, hvilket er blevet til sygeplejerske studiet. Diana har tidligere været ansat som en af dagspigerne, men nu er hun en del af NAW teamet. I sin fritid elsker Diana at dyrke fitness og være sammen med sin familie, venner og kæreste.

Didem (ude at rejse)

Didem er født på Amager, men opvokset i Lyngby og er bosat der med mor, far og lillebror. Hun blev student fra Nærum Gymnasium sommeren 2016. Hun er oprindeligt fra Tyrkiet og kan både tale, skrive og læse flydende tyrkisk. I hverdagen elsker Didem at hygge med hendes veninder og venner og er generelt meget social. Didem beskrives af hendes kollegaer som super sjov, rar at være sammen med, alt i alt kontorets humørbombe..

Elise

Elise er født og opvokset i Ringsted og bor nu i København. Hun er en af CityCallCenters aften- og weekendvagter. Til daglig studerer Elise statskundskab, mens fritiden gerne spenderes i venners lag eller med en god bog. Elise er meget grundig, engageret og meget tålmodig, hvilket er en stor fordel, når forskellige kunders behov skal imødekommes.

Ellen (ude at rejse) 

Ellen er opvokset i Hørsholm og er fortsat bosat der, med sin familie. Familien er præget af skandinaviske rødder, men hovedsageligt norske. Hun blev i sommeren 2018 student fra Rungsted Gymnasium, med en studieretning hvor engelsk, samfundsfag og matematik var primærfagene. I sin fritid er hun også fodboldtræner og har også selv spillet i mange år. Ellen har ingen klare planer for videreuddannelse, men ønsker at bo i England i en længere periode af sit liv. I fremtiden ønsker hun at hjælpe mennesker, hvad end det er i form af HR, markedsføring eller management.

Eunia

Eunia bor i Gl. Holte med sine forældre og to søskende. Med en mor fra Uganda og en far fra Danmark, har hun lært at sætte pris på forskellige kulturer, og er ikke bange for at prøve noget nyt. Derfor valgte hun den internationale studieretning på Nærum Gymnasium, hvor hun nu går i 3.G. Hendes fritid bruges sammen med venner og familie, hvilket hun værdsætter og vægter meget højt.

Maja

Maja er født og opvokset i Greve, hvor hun stadig bor med sin familie. Hun blev student i 2017 på Greve Gymnasium, hvor hun gik på musiklinjen. Hun har tidligere været en del af vores skønne NAW team. Men er nu kommet på dagsholdet.
Ved siden af arbejde træner hun i en klatrehal og bruger meget tid med sine venner og familie, og så elsker hun at rejse og se verdenen, når der er mulighed for det.
Efter hendes sabbatår er planen at læse på CBS. Men hun ved endnu ikke hvilket job målet er at have.

Sabrina

Sabrina er opvokset i Vedbæk, men bor nu sammen med sin veninde på Vesterbro. Sabrina dimitterede fra Lyngby handelsskole i 2016, efterfølgende tog hun på Krabbesholm højskole i et halvt år for at studere design. Til daglig arbejder hun som kundeservicemedarbejder i CityCallCenter. Sabrina har altid haft en stor interessere for den kreative verden, og ser sig selv studere enten rum og møbel design eller marketing i den mere kreative verden. I Hendes fritid elsker hun at tilbringe tid sammen med hendes venner og familie.

Victoria T.

Victoria er opvokset i Dragør, hvor hun stadig er bosat med sin familie. Hun dimitterede fra N. Zahles Gymnasium i 2018 og tog derefter direkte på en studieforberedende højskole i Jylland. Her brugte hun en stor del af sin tid på at undersøge om medicinstudiets faglige indhold fortsat vækkede hendes interesse samt forberede sig studiet. Efter 5 måneders højskoleophold har hun arbejdet – og arbejder fortsat – for at tjene penge. Hun funderer tit over det svære studievalg, men er kommet frem til at det skal ende med en cand.med eller cand.merc.

Piccolo/Picoline

Hos CityCallCenter har vi fem fantastisk piccoliner/Piccolo, som hjælper os med at holde kontoret pænt og præsentabel i hverdagen. De hjælper med praktisk opgaver, hvilket er uundværlig på en arbejdsplads med gang i. Vi sætter stor pris på vores piccoliner, som er: Andrea, Cecilie, Mathilde, Olivia og Sarah.