CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Medarbejderne

Alle har deres “egen” receptionist, når de har telefonpasning hos os … og derfor er de netop så vigtige. Vi synes vi har verdens bedste ansatte. De er kompetente, kvikke, søde og ikke mindst sjove, hvilket nedenstående vist også viser. Humor i hverdagen er en god ting – det giver arbejdsglæde.

Administrationen

Pouline

Pouline er hjernen bag hele operationen – hun er stifter og direktør. Pouline går meget op i arbejdsglæde og sjov i hverdagen – fjollebillederne er hendes idé. Privat er Pouline gift med Peter og sammen har de to piger fra 2012 og 2015, samt en dreng fra 2017. Pouline beskrives af sine medarbejder som iderig, altid positiv, en pokkers god og cool chef. Det siges endda at hun er indbegrebet af hygge.

Majbritt

Majbritt kommer fra Hammel i Jylland (derfor den skønne jyske accent) – hun bor i dag sammen med sin mand og sin søn her på Sjælland. Majbritt er vores HR-geni, som har en masse erfaring inden for rekruttering og medarbejdertrivsel. Hun er et skønt, smilende – meget farverigt menneske, hvis dør altid er åben til en snak eller to!

Sascha

Sascha er opvokset i Lyngby, men er nu til at fange på sin røde cykel på Vesterbro. Hun blev student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017. Efter gymnasiet har hun bl.a. arbejdet hos Politiken og været ude at rejse.

Sascha elsker at arbejde med mennesker, og på nuværende tidspunkt er hendes plan at læse til projektleder. I Saschas fritid bruger hun sin tid med venner og familie. Hun nyder at gå ture i solen eller sidde med en god kop kaffe på sin altan med godt selskab. Sascha får ofte af vide, at hun er noget af et snakkehoved, så bliv ikke nervøs hvis hun fortæller dig om de mærkeligste ting.

Sibel

Sibel er født og opvokset på Frederiksberg, hvor hun stadig kan fanges med højt humør på sin cykel. Hun dimitterede fra Niels Brock i 2017 med studieretningen Innovation og Markdeskommunikation, som ligeledes var hendes yndlings fag. Herefter har hun rejst rundt i størstedelen af Asien, og selvfølgelig smagt alle landenes øl på de fleste af bownty strandene. I sin fritid er Sibel vild med at rejse, være aktiv og være sammen med hendes kæreste, venner og familie. I fremtiden vil hun gerne arbejde med enten marketing eller Human Ressource.

Dagspigerne

Alexander

Tekst på vej..

Clara

Clara er født og opvokset på Amagerbro, omgivet af søster, mor, far og venner. Som billedet illustrerer, har Clara, udover Danmark, også rødder i Cameroun i Øst Afrika, men hun taler dog hverken fransk eller afrikansk, selvom dette ellers kunne være ret sejt. Clara har brugt det meste af sin barndom og ungdomsliv i Amagers gader, hvor både folkeskole, vuggestue og stamcafeen har været omdrejningspunktet. Udover dette har hun gået i skovbørnehave i Slangerup, men betegner dog ikke sig selv som det store naturmenneske. Clara værdsætter storbylivet med liv og mennesker omkring sig, og hvor det sociale aspekt er i højsædet. I sommeren 2019 afsluttede hun handelsgymnasiet Niels Brock, hvor hun studeret markedsføring og økonomi, hvilket hun en dag ønsker at forsætte med, evt. med opstart af egen virksomhed, som har været et ønske siden barnsben.

Hailey

Hailey er født i Irak, opvokset i Smørum og nu bosat på Nørrebro. Hun har læst psykologi og kommunikation på Nordsjællands VUC & HF samtidig med, at hun har arbejdet i et telemarketingsfirma for TDC-koncerten. Haileys store interesse er, at forstå verdenen omkring sig og blive ved med at spørge ’’hvorfor’’, derfor planlægger hun på sigt, at vende tilbage til den akademiske verden med fokus på psykologi og jura. I hendes fritid fylder hun sin hverdag ud med en hel del musik – gerne med en god bas! – yogatimer og en masse nørdetimer med bøger, tegne og madlavning. Hailey er ansat i CityCallCenter med arbejds værdierne teamwork, et stort smil og højt humør.

Ida

Ida er opvokset i Nivå, men bor lige nu i Birkerød. Hun blev student fra VUC Lyngby & HF, sommeren 2018, og er nu i gang med sit første sabbatår. Ida har før arbejdet i en dametøjbutik, hvor hun var i næsten 4 år. Ida planlægger enten at læse idræt eller til folkeskolelærer, med speciale i idræt i fremtiden, gerne i København ellers Århus. Når Ida ikke arbejder, bruger hun sin tid på familie, venner eller i Odense hvor hendes kæreste bor. Ida beskrives som en glad, smilende og udadvendt pige.

Jessika

Jessika er født og opvokset i Hvidovre, hvor hun stadig bor omgivet af familie og venner. Hun er for nyligt dimitteret fra Ørestad Gymnasium, hvor hun besluttede sig for at tjene sine egne penge, i stedet for at leve af mors og fars pengepung. I hendes fritid, bruger hun tid hos hendes heste, hvor hun oftest sammenlignes med Tina Lund. Dette skyldes hendes fænomenale talenter på hesteryg. Fremtidsplanerne er at blive Mette Frederiksens næste spindoktor, men indtil da har vi fornøjelsen af hende her som en af vores callgirls.

Marie

Marie er født, opvokset og stadige boende i en lille lejlighed på Amagerbro. Hendes mor er flyttet ud og hendes veninde flyttet ind. Marie blev student fra Gefion Gymnasium i 2017, hvor der var masser af samfundsfag og mediefag på programmet. Efter Gefion har hun arbejdet som mødebooker og i en børnehave. Maries hjerte er at finde på Vallekildehøjskole, hvor hun gik på Tv- og Medietilrettelæggerlinjen i efteråret 2018. Drømmen er at producere TV, og Marie vil derfor gerne på Journalisthøjskolen i fremtiden. Marie er meget social og bruger sin fritid på venner og familie – der er sjældent en eftermiddag eller aften uden planer.

Nanna B.

Nanna er opvokset i Greve, men er nu til at finde på Frederiksberg, hvor hun bor sammen med sin veninde. Hun har gået på Greve Gymnasium med sproglig studieretning. Nanna har for nyligt afsluttet en diplomuddannelse, i Patteren Fashion Design fra Københavns Erhvervs Akademi. I hendes fritid nyder hun at tage på stranden med en flaske kold rosé (afhængig af vejret – gerne om sommeren) eller bare hygge sig med alle hendes venner. I fremtiden håber Nanna på at hun kan komme ud og se den store verden og studere design og mode gerne et sted ude i den store verden.

Oskar

Oskar er vokset op i Dragør og bor der forsat, Oskar blev student fra Niels Brock med studieretningen innovation i 2018 og påtænker at starte studie i 2020 inden for økonomi, i sin fritid fægter Oskar, mest for sjov og er ikke særlig god til dette, ellers er han sammen med sine venner og more sig gerne en eftermiddag i solen med disse, hvis ikke han hygger sig med sin utrolig flotte og smukke hund Mille.

Tanne

Tanne bringer, med sin spanske charme, sollys med på arbejdet og salsadans med til fredagsbar. Hun er født i Spanien men flyttet til Danmark som toårig, og bor nu på Frederiksberg med hendes mor og kat. Da hun efter 4 år som tjener og cafémedarbejder blev træt af at rydde tallerkener og kaffekopper, blev hun ellevild for at blive ansat hos CityCallCenter. Selvom hun er vant til at sige Thomas Blachman imod på tv i X-Factor, har hun lagt sangdrømmen på hylden og sidder nu klar på telefonerne. Når hun ikke er professionel og servicemindet, løber hun rundt på Frederiksberg og nyder livet, altid i højt humør og ved godt mod.

Sascha

Sascha er opvokset i Lyngby, men er nu til at fange på sin røde cykel på Vesterbro. Hun blev student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017. Efter gymnasiet har hun bl.a. arbejdet hos Politiken og været ude at rejse. Sascha elsker at arbejde med mennesker, og på nuværende tidspunkt er hendes plan at læse til projektleder. I Saschas fritid bruger hun sin tid med venner og familie. Hun nyder at gå ture i solen eller sidde med en god kop kaffe på sin altan med godt selskab. Sascha får ofte af vide, at hun er noget af et snakkehoved, så bliv ikke nervøs hvis hun fortæller dig om de mærkeligste ting.

Sofie

Sofie er født og opvokset i Hvidovre hvor hun stadig bor. Hun har tidligere læst HF og personlig træning. Når Sofie ikke arbejder hos os, arbejder hun som vikar i Fitness World hvor hun tidligere har arbejdet fuldtid. Det betyder også at hun er vant til mange ting der skal tages hånd om på en gang og altid med et stort smil. I sin fritid bruger hun meget tid på både træning og på generelt at være fysisk aktiv. Hun er en glad og smilende pige, der altid gerne vil hjælpe. Hun er altid klar på sjov og noget plat humor, og hvis det bliver lidt mere seriøst, er hun også god til at være der og lytte til den enkle.

Sylvester

Sylvester er en solid blanding af Fynsk og Københavnsk kultur. De første 10 år af hans liv boede han på Nørrebrogade og flyttede derefter til Svendborg med sin familie, hvor han tilbragte sine unge år, indtil han blev student på Svendborg Gymnasium i 2017. Han er en person, som gør sit ypperste for at begrænse sin ellers konstant løbende mund, men har dog anerkendt, at det er en umulig opgave med en god fodboldkamp i TV. Efter et højskoleforløb i 2018 på Vallekilde Højskole, har han nu bosat sig i sin fødeby på sin gamle gade og husnummer (nostalgien er skruet helt i top). Sylvester er nu rigtig stolt over at have fået den prestigefyldte titel som husets anden mandlige ”callgirl”.

Nat-, aften- og weekend pigerne

Amalie

Amalie er opvokset i Solrød Strand, men hun bor nu på Amager med nogle venner. Amalie dimitterede fra Solrød Gymnasium i 2017 hvor hun gik på linjen Bioteknologi. Efterfølgende har hun rejst rundt forskellige steder i den store verden, og tilbragt nogle sjove måneder på idrætshøjskole. Amalie interesserer sig for biologi, og det er inden for dette felt hun i fremtiden ønsker at studere og arbejde. I fritiden bruger hun sin tid med sine dejlige venner, og så kan hun godt lide at løbe en tur. Amalie arbejder som NAW, og har dermed natte, aften og weekend-vagter. Amalie beskrives som en smilende og glad pige med højt humør, som man altid nyder at møde på gangen.

Agnes

Agnes er født og opvokset på Christianshavn i København, men bor nu med sin veninde i det Ydre Nørrebro. Hun har tidligere været dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Til hverdag studerer hun til Markedsføringsøkonom på CPH-Business, hvilket hun er rigtig glad for. I sin fritid er hun rigtig meget sammen med sin familie og venner, og så elsker hun at rejse.

Amanda

Amanda er vokset op i Solrød sammen med sine forældre og to søskende, men bor nu for sig selv i Ishøj. Hun blev student fra Solrød Gymnasium i sommeren 2016, hvor hun gik på den samfundsfaglige linje. Amanda er ansat som NAW’er og siden hun blev student, har hun brugt tiden på arbejde, familie, venner og sin kæreste. Hun elsker at udfordre sig selv og prøve sine grænser af, alt fra hvad der angår sit arbejde til vilde adrenalin oplevelser.

Astrid

Astrid er født og opvokset i Søborg, men bor nu på Østerbro. Hun startede herinde som dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Hun har arbejdet 2 år i Forsvaret og er nu vendt hjem, hvor hun til hverdag studerer Økonomi på Københavns Universitet. I sin fritid elsker hun at hygge med venner, veninder og familie, og så siger hun aldrig nej til en tur til udlandet.

August

August er opvokset i en klassisk kernefamilie med villa, Volvo og vovse i Nordsjælland, men er for nyligt flyttet til Christianshavn, hvor han slynger håndtegn på sin cykel og hører musik. August har fået æren af at være kontorets første mandlige “callgirl”, hvilket han sætter stor pris på. I 2017 blev August student fra Allerød gymnasium, hvor han har læst samfundsfag, engelsk og matematik. August har kort flirtet med Jurastudiet på Københavns universitet, men drømmen er nu engang at komme til at læse film- og medievidenskab og gøre karriere inden for feltet.  

Diana

Diana er født i Skive, men hun bor sammen med sin kæreste på Frederiksberg. Diana dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2016, hvor hun havde studieretningen: Medie, Engelsk og Samfundsfag. Hun har et miks af iransk og dansk i sig, hvilket gør at Diana elsker at udforske hele verdenen. En længere rejse i Asien har hjulpet Diana på vej til hvad hun vil studere, hvilket er blevet til sygeplejerske studiet. Diana har tidligere været ansat som en af dagspigerne, men nu er hun en del af NAW teamet. I sin fritid elsker Diana at dyrke fitness og være sammen med sin familie, venner og kæreste.

Didem

Didem er født på Amager, men opvokset i Lyngby og er bosat der med mor, far og lillebror. Hun blev student fra Nærum Gymnasium sommeren 2016. Hun er oprindeligt fra Tyrkiet og kan både tale, skrive og læse flydende tyrkisk. I hverdagen elsker Didem at hygge med hendes veninder og venner og er generelt meget social. Didem beskrives af hendes kollegaer som super sjov, rar at være sammen med, alt i alt kontorets humørbombe..

Elise

Elise er født og opvokset i Ringsted og bor nu i København. Hun er en af CityCallCenters aften- og weekendvagter. Til daglig studerer Elise statskundskab, mens fritiden gerne spenderes i venners lag eller med en god bog. Elise er meget grundig, engageret og meget tålmodig, hvilket er en stor fordel, når forskellige kunders behov skal imødekommes.

Ellen

Ellen er opvokset i Hørsholm og er fortsat bosat der, med sin familie. Familien er præget af skandinaviske rødder, men hovedsageligt norske. Hun blev i sommeren 2018 student fra Rungsted Gymnasium, med en studieretning hvor engelsk, samfundsfag og matematik var primærfagene. I sin fritid er hun også fodboldtræner og har også selv spillet i mange år. Ellen har ingen klare planer for videreuddannelse, men ønsker at bo i England i en længere periode af sit liv. I fremtiden ønsker hun at hjælpe mennesker, hvad end det er i form af HR, markedsføring eller management.

Eunia

Eunia bor i Gl. Holte med sine forældre og to søskende. Med en mor fra Uganda og en far fra Danmark, har hun lært at sætte pris på forskellige kulturer, og er ikke bange for at prøve noget nyt. Derfor valgte hun den internationale studieretning på Nærum Gymnasium, hvor hun nu går i 3.G. Hendes fritid bruges sammen med venner og familie, hvilket hun værdsætter og vægter meget højt.

Maja

Maja er født og opvokset i Greve, hvor hun stadig bor med sin familie. Hun blev student i 2017 på Greve Gymnasium, hvor hun gik på musiklinjen. Hun har tidligere været en del af vores skønne NAW team. Men er nu kommet på dagsholdet.
Ved siden af arbejde træner hun i en klatrehal og bruger meget tid med sine venner og familie, og så elsker hun at rejse og se verdenen, når der er mulighed for det.
Efter hendes sabbatår er planen at læse på CBS. Men hun ved endnu ikke hvilket job målet er at have.

Nanna

Nanna er opvokset i Solrød, men bor i dag med sin kæreste i Valby. Uden for arbejdet studerer Nanna jura på Københavns Universitet, med drømmen om at blive rigtig dygtig til faget, som har interesseret hende længe. Når skolen og arbejdet ikke skal passes, rejser Nanna meget. Hun har tidligere været bosat i USA, New Hampshire, hvor hun gik på High School. Derudover har hun i vinterperioden 2017-2018 også været bosat i Canada, British Columbia, hvor hun arbejdede som skiinstruktør. I sin fritid bliver tid med familie og venner prioriteret meget højt.

Rebecca

Rebecca er født og opvokset i Solrød Strand, men bor nu på Frederiksberg. Hun dimitterede fra Køge Handelsskole i 2017, hvor hun gik på linjen International Business Studies. Rebecca interesserer sig for det sproglige samt kulturelle felt, hvilket hun også har planer om at forfølge i forhold til studie. Rebecca er meget eventyrlysten og elsker at rejse – både til de varme lande såvel som til køligere steder, hvor der er mulighed for at stå på ski. Når hun ikke arbejder, bruger hun sin fritid på at være sammen med familien og vennerne, hvor caféture og shopping er det foretrukne valg.

Sabrina

Sabrina er opvokset i Vedbæk, men bor nu sammen med sin veninde på Vesterbro. Sabrina dimitterede fra Lyngby handelsskole i 2016, efterfølgende tog hun på Krabbesholm højskole i et halvt år for at studere design. Til daglig arbejder hun som kundeservicemedarbejder i CityCallCenter. Sabrina har altid haft en stor interessere for den kreative verden, og ser sig selv studere enten rum og møbel design eller marketing i den mere kreative verden. I Hendes fritid elsker hun at tilbringe tid sammen med hendes venner og familie.

Sandra

Sandra er født og opvokset i Solrød Strand, men er nu flyttet til København. Sandra fungere som “NAW”. Hun har altid en positiv indstilling, er målrettet og god til at holde overblik og håndtere flere ting på en gang. Hun igang med at uddanne sig som sundhedsteknologisk ingeniør på DTU. Sandra er opvokset i en badminton familie og elsker at spille det, hun er en erfaren spiller, som har spillet siden 2001.

Sara

Sara er født og opvokset i Karlslunde, men flyttede til Vanløse for 2 år siden. Sara fungerer som “NAW”. Hun har de sidstetidligere arbejdet med telemarketing, så hun er vant til at tage i mod opkald og tale med kunder. Hun igang med uddannelsen Erhvervsøkonomi og Psykologi på CBS, og er super glad for det. Udover det har Sara i mange år sunget i diverse kor og dyrket det.

Tine

Tine kommer Sengeløse, men har boet i København de sidste mange år. Til daglig læser hun til gymnasielærer på KU og udover at arbejde hos CityCallCenter bruger hun sin fritid som frivillig på et herberg for hjemløse, er sammen med venner og veninder og så er hun gået i gang med at træne op til sit første maraton.

Tanja

Tanja er født og opvokset på Bornholm, men flyttede til København i 2016 for at studere. Nu er hun bosat på Amager med kæresten. I 2018 dimitterede hun fra HHX på Niels Brock, hvor hun gik på spansklinjen. Tidligere har Tanja også været på udveksling et år i Spanien, hvor hun fik den store interesse for kulturen og sproget, som hun stadig holder ved lige. Til dagligt studerer hun nu på HA(kom.) på CBS. Når hun ikke arbejder eller studerer, bruger hun sin fritid med venner og kæresten, eller besøger familien på den lille ø.

Victoria T.

Victoria er opvokset i Dragør, hvor hun stadig er bosat med sin familie. Hun dimitterede fra N. Zahles Gymnasium i 2018 og tog derefter direkte på en studieforberedende højskole i Jylland. Her brugte hun en stor del af sin tid på at undersøge om medicinstudiets faglige indhold fortsat vækkede hendes interesse samt forberede sig studiet. Efter 5 måneders højskoleophold har hun arbejdet – og arbejder fortsat – for at tjene penge. Hun funderer tit over det svære studievalg, men er kommet frem til at det skal ende med en cand.med eller cand.merc.

Piccolo/Picoline

Andrea

Andrea er 14 år gammel, og går i 8. klasse på Sankt Joseph Søstrenes Skole. Andrea er vores faste tirsdagspiccoline. I fritiden elsker hun at sejle med både sin familie og sejlervenner, og at gå på café med sine veninder. Hvis Andrea skulle beskrive sig selv med 3 ord ville det være: Glad, pligtopfyldende og omsorgsfuld.

Frederikke

Frederikke er 15 år gammel, og går i 9. klasse på Utterslev skole. Frederikke er vores faste fredags- piccoline. I sin fritid læser og maler hun, samt går til kickboksning.

Frederikke er meget punktlig, pligtopfyldende og grundig.

Olivia

Olivia er vores pligtopfyldende og søde piccoline. Oliva går på Christianhavns Gymnasium. Hun bor sammen med sin mor. Når hun er hos sin far – der kommer fra Spanien – bor hun i en lille lejlighed på Amager. I sin fritid kan hun rigtig godt lide at tegne og male – hun er ikke kun kunstnerisk, hun spiller også guitar. Ud over det er hun meget sammen med sine venner og veninder. Hvis hun selv skal sige det er hun næsten altid glad, omsorgsfuld og smilende.

Sarah

Tekst på vej …