CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Medarbejderne

Alle har deres “egen” receptionist, når de har telefonpasning hos os … og derfor er de netop så vigtige. Vi synes vi har verdens bedste ansatte (~ for sjov kalder vi dem call girls i daglig tale). De er kompetente, kvikke, søde og ikke mindst sjove, hvilket nedenstående vist også viser. Humor i hverdagen er en god ting – det giver arbejdsglæde.

Administrationen

Pouline

Pouline er hjernen bag hele operationen – hun er stifter og direktør. Pouline går meget op i arbejdsglæde og sjov i hverdagen – fjollebillederne er hendes idé. Privat er Pouline gift med Peter og sammen har de to piger fra 2012 og 2015. Pouline beskrives af sine medarbejder som iderig, altid positiv, en pokkers god og cool chef. Det siges endda at hun er indbegrebet af hygge.

Anne Marie

Anne Marie kommer fra Hillerød, er uddannet Markedsføringsøkonom og har en baggrund som indkøber. Når ikke hun holder styr på CCC og alle de bolde Pouline skyder afsted, holder hun styr på både mand og to skønne piger i hjemmet i Vedbæk. Anne Marie elsker at pakke familien og rejse og hun ved stadig ikke helt hvad hun skal være når hun bliver rigtig voksen. Anne Marie beskrives som en super god chef, meget sjov, yderst hjælpsom og så er hun lidt ung med de unge.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Tirza

Tirza er fra Christianshavn med aner fra det sydamerikanske Peru. Tirza er et varmt, sympatisk og næstekærligt menneske – Hun er frivillig på “Reden” og løbende med i projekter på børnehjem i Peru. Tirza er en stor fan af practicaljokes, så pas på hvis hun kommer og opfordrer dig til at smage eller lugte til noget. Du kan være helt sikker på at det ikke bliver en rar oplevelse – til gengæld vil Tirza more sig kongeligt. Tirza er gift med Frederik og sammen har de en datter fra 2016.

Dagspigerne

Victoria S.

Victoria er født og opvokset i Allerød, men er nu bosat i København på Østerbro. I CityCallCenter vil du mødes med et stort smil af Victoria i vores reception, hvor hun bl.a. udover kundeservice har ansvaret for post, mødelokaler og fungerer som supervisor for dagspigerne. Udenfor arbejde er hun sammen med sin familie og venner, derudover træner hun en del, og så lige en bytur i ny og næ. Victoria beskrives af sine kollegaer som et overskudmenneske med styr på det hele, yderst produktiv og organiseret – pigernes mor”.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Simone

Simone er opvokset i Greves familieområde, hvor hun stadig er bosat. Simone blev student sommer 2017 fra Greve Gymnasium, hvor hun havde studieretningen; Engelsk, matematik og musik. Simone har været musiker lige siden sin barndom, så det var oplagt at tage musik-linjen på gymnasiet. Hun ønsker en fremtid med tæt kundekontakt, derfor vil hun være ejendomsmægler eller arkitekt, men intet er sikkert endnu. Simone elsker at rejse, især til de asiatiske lande. Hun elsker alle slags ferier, men mest af alt ønsker hun begivenhedsrige rejser.

Helena

Helena er opvokset i Hørsholm, og bor der sammen med sin familie. Hun blev student fra Nærum Gymnasium i 2018, hvor hun havde studieretningen: Matematik, Engelsk og Samfundsfag. Når hun ikke er i CityCallCenter tilbringer Helena sin tid sammen med familie, hund og venner. Med sine slovakiske og makedonske rødder har hun en stor interesse for at arbejde i et internationalt miljø. Derudover er hun bidt af innovation og håber derfor på at læse Design og Innovation på DTU.

Alice

Alice er opvokset i en lille by uden for Kalundborg i Vestsjælland, men er netop flyttet til Amager med to efterskoleveninder. Alice blev student i sommeren 2017 fra Kalundborg Gymnasium og HF, hvor hun havde studieretningen; Samfundsfag, engelsk og matematik. Alice interesserer sig en del for mennesker, og hun overvejer derfor at læse sociologi, når hun en gang skal starte på universitetet. Alice har været en måned i New Zealand i sit første sabbatår, men vil gerne ud at opleve endnu mere af verden og gerne lande med en helt anden kultur end Danmark.

Freja D

Freja er født på fastlandet Jylland, i Aarhus. I øjeblikket bor hun i en lille by, et stykke uden for Roskilde, sammen med hendes forældre og tre søskende. Hun dimitterede fra Roskilde Gymnasium i 2018, hvor hun havde studieretningen: Biologi, Matematik og Psykologi.  Freja har planlagt at hun i 2018, skal flytte til Rødovre sammen med hendes kæreste. Hun regner med at starte på Aarhus Universitet i 2019-20, og gerne et internationalt studie. Hun bruger sin fritid på at være sammen med venner og familie, kinesisk undervisning og til planlægning af – forhåbentlig – fremtidige rejser til London, som har et specielt plads i hendes hjerte.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Tanja

Tanja er født og opvokset på Bornholm, men flyttede til København i 2016 for at studere. Nu er hun bosat på Amager med en veninde. I 2018 dimitterede hun fra HHX på Niels Brock, hvor hun havde studieretningen; Spansk, afsætning og kulturforståelse. Udover at studere har Tanja også været et år på udveksling i Spanien, hvor hun fik en stor interesse for kulturen og lærte sproget, som hun stadig holder ved lige. Når hun ikke arbejder, bruger hun sin fritid med venner og kæresten, eller besøger familien på den lille ø. Derudover elsker hun at rejse og være aktiv med dans. I fremtiden ønsker Tanja at læse på CBS og derefter arbejde med en kombination af markedsføring og økonomi.

Nat-, aften- og weekend pigerne

Agnes

Agnes er født og opvokset på Christianshavn i København, men bor nu med sin veninde i det Ydre Nørrebro. Hun har tidligere været dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Til hverdag studerer hun til Markedsføringsøkonom på CPH-Business, hvilket hun er rigtig glad for. I sin fritid er hun rigtig meget sammen med sin familie og venner, og så elsker hun at rejse.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Sofie M

Sofie bor i København sammen med hendes bedste veninde. Hun er i gang med at tage sin bachelor på CBS og regner også med at tage sin kandidat her. I fritiden er hun ofte sammen med sine veninder, hvor hun elsker sociale arrangementer samt hyggelige aftener derhjemme. Sofie sidder som callgirl i aftentimerne og fungerer som kundeservicemedarbejder. Sofie beskrives af sine kollegaer som super sød, sjov og fyldt med integritet.

Sandra

Sandra er født og opvokset i Solrød Strand, men er nu flyttet til København. Sandra fungere som “NAW”. Hun har altid en positiv indstilling, er målrettet og god til at holde overblik og håndtere flere ting på en gang. Hun igang med at uddanne sig som sundhedsteknologisk ingeniør på DTU. Sandra er opvokset i en badminton familie og elsker at spille det, hun er en erfaren spiller, som har spillet siden 2001.

Didem

Didem er født på Amager, men opvokset i Lyngby og er bosat der med mor, far og lillebror. Hun blev student fra Nærum Gymnasium sommeren 2016. Hun er oprindeligt fra Tyrkiet og kan både tale, skrive og læse flydende tyrkisk. I hverdagen elsker Didem at hygge med hendes veninder og venner og er generelt meget social. Didem beskrives af hendes kollegaer som super sjov, rar at være sammen med, alt i alt kontorets humørbombe..

Victoria E

Victoria er født og opvokset i Espergærde, men bor nu på Islands Brygge. I sin fritid er hun sammen med sine venner og familie. Med sine venner rejser hun, hygger på cafe og går i byen ind i mellem. Hun elsker desuden at rejse, og har boet i USA i et år. Victoria er på vores NAW hold, da hun sommeren 2018 starede på CBS   på HA Alm. Hun beskrives af sine kollager som super dygtig til sit job, yderst sød og imødekommende.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Freja

Freja er fra Dragør og bor nu på Amager. Hun er tidligere dagspige og er nu en del af NAW-teamet, som hun er også er ansvarlig for. Hun er glad for tal og planlægning, og det skinner tydeligt igennem i hendes valg af uddannelse. Hun har en bachelorgrad i Matematik og er nu ved at tage sin kandidat i Industriel økonomi og Teknologiledelse. Derudover elsker hun at bruge tid med venner og familie og er glad for friluftsliv. Freja bruger en del tid på at udfordre og udvikle sig selv og en en masse dejlige piger i hendes arbejde hos De grønne pigespejdere. Hun beskrives som smilende, glad og organiseret.

Caroline

Caroline er født og opvokset på Vestegnen, men nu bor hun er i Valby. Caroline er ansat som NAW’er her i CityCallCenter. Om dagen går hun på socialrådgiveruddannelsen på Frederiksberg. Hun er dejlig positiv, perfektionistisk og altid frisk. Udenfor arbejdet og studiet er hun stort familiemenneske, elsker at hygge med venner og veninder og er glad for løbeture.

Cecilie

Cecilie er født opvokset i Helsingør. Hun er nu flyttet til København og studerer til daglig ergoterapi. Hun har tidligere været fuldtidsansat på dags holdet, men er nu aften/weekendvagt ved siden af studiet. Hun er grundig, organiseret og smilende. I sin fritid bruger hun meget tid på karate, som hun også har været på landsholdet med, og fitnesstræning, samt hygge med familie og venner og gerne også at rejse så meget som SU’en tillader.

Tine

Tine kommer Sengeløse, men har boet i København de sidste mange år. Til daglig læser hun til gymnasielærer på KU og udover at arbejde hos CityCallCenter bruger hun sin fritid som frivillig på et herberg for hjemløse, er sammen med venner og veninder og så er hun gået i gang med at træne op til sit første maraton.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Stephanie

Stephanie er opvokset i Solrød sammen med sin danske far, tjekkiske mor og storesøster, Anita. De tjekkiske rødder fylder en kæmpe del hos Stephanie, der taler sproget flydende og tager til Tjekkiet for at besøge familien så ofte, hun kan komme til det. Stephanie er skriveglad, og ved kun meget lidt, der er bedre end at sidde ved sin pladespiller med en blok og blyant i hånden.

Regitze

Regitze er fra Taarbæk og bor nu på Østerbro. Hun har tidligere været på dagsholdet, men er nu en del af NAW-team, hvor hun mest i hverdagen efter 17. Udenfor CityCallCenter læser hun til socialrådgiver på Metropol. Regitze elsker tennis og bruger gerne hele sommeren på at spille. Som person er hun udadvendt, smilende, imødekommende.

Camilla

Camilla er opvokset i Herlev, hvor hun bor sammen med sin mor. Hun dimitterede fra Borupgaard Gymnasium  i 2017, hvor hun gik på en samfundsfaglige linje blandet med idræt. Camilla tilbringer meget tid sammen med familie og veninder . Derudover er hun utrolig glad for at løbe lange ture.  Hun er stadig lidt usikker på, hvad fremtiden bringer, men overvejer at læse Jura efter sit sabbatår. Camilla elsker at rejse og opleve verden og den perfekte rejse for hende er en ferie som er præget af kultur, shopping og afslapning.

Diana

Diana er født i Skive, men hun bor sammen med sin kæreste på Frederiksberg. Diana dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2016, hvor hun havde studieretningen: Medie, Engelsk og Samfundsfag. Hun har et miks af iransk og dansk i sig, hvilket gør at Diana elsker at udforske hele verdenen. En længere rejse i Asien har hjulpet Diana på vej til hvad hun vil studere, hvilket er blevet til sygeplejerske studiet. Diana har tidligere været ansat som en af dagspigerne, men nu er hun en del af NAW teamet. I sin fritid elsker Diana at dyrke fitness og være sammen med sin familie, venner og kæreste.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Freja Sofie

Freja har gennem sin opvækst boet på Bornholm sammen med sin mor, søskende og en masse udvekslings studerende fra forskellige dele af verden. Lige nu er hun i gang med sin kandidat på CBS, hvor hun læser Cand.ling.merc. med amerikanske studier. Udover at arbejde hos os som aften-weekend-vagt, så er hun erhvervsmedhjælper i Justitsministeriet.

Elise

Elise er født og opvokset i Ringsted og bor nu i København. Hun er en af CityCallCenters aften- og weekendvagter. Til daglig studerer Elise statskundskab, mens fritiden gerne spenderes i venners lag eller med en god bog. Elise er meget grundig, engageret og meget tålmodig, hvilket er en stor fordel, når forskellige kunders behov skal imødekommes.

Mille

Mille er opvokset i Kongens Lyngby med sine forældre og to søstre, men er nu bosat på Frederiksberg . Hun blev student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017, hvor hun havde studeretningen samfundsfag, engelsk og erhvervsøkonomi. Hun planlægger at begynde på studie i 2019, hun er dog stadig usikker på hvilken retning hun skal gå, da hun har mange forskellige interesser – både indenfor det samfundsfaglige, sproglige og kreative felt. Mille elsker derudover at rejse, og er netop hjemvendt efter 3 måneder i Asien.

Marie

Marie er født i Hørsholm hvor hun boede i de første 5 år af hendes liv. Herefter flyttede familien til New Jersey, USA, hvor hun gik i skole i 5 år. Herfra flyttede  familien hjem til Hørsholm igen. Nu bor hun på Amagerbro og til dagligt studerer hun til lærer på sit andet år. Hun har fagene engelsk, idræt og biologi. Marie er ansat som NAW’er i CityCallCenter. I sin fritid bruger hun ofte tiden med sine venner og veninder, og sport bliver også prioriteret højt i hendes hverdag, samt hendes rejseglæde.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Silke

Silke er opvokset i Brønshøj, hvor hun stadig er bosat. Silke blev student fra Ørestad Gymnasium i sommeren 2017, hvor hun gik på den samfundsfaglige studieretning. Silke planlægger at starte på studie inden 2019-20, dog er hun ikke helt sikker på hvilken vej hun skal gå endnu. Hun er nemlig interesseret i både det naturfaglige og samfundsfaglige område. Silke elsker at rejse, og opleve nye kulturer. En perfekt rejse for hende består af sol, varme og nye oplevelser.

Nanna

Nanna er opvokset i Solrød, men bor i dag med sin kæreste i Valby. Uden for arbejdet studerer Nanna jura på Københavns Universitet, med drømmen om at blive rigtig dygtig til faget, som har interesseret hende længe. Når skolen og arbejdet ikke skal passes, rejser Nanna meget. Hun har tidligere været bosat i USA, New Hampshire, hvor hun gik på High School. Derudover har hun i vinterperioden 2017-2018 også været bosat i Canada, British Columbia, hvor hun arbejdede som skiinstruktør. I sin fritid bliver tid med familie og venner prioriteret meget højt.

Sofie R

Sofie er vokset op i Karlslunde Strand sammen med sin mor og far og hvert efterår en ny udvekslings studerende fra USA. Hun er student fra Solrød gymnasium med en samfundsfaglig linje. Nu studerer hun litteraturvidenskab på Københavns universitet og bor på et internationalt kollegium på Christianshavn. Sofie er NAW’er og i sin fritid dyrker hun gerne det sociale miljø på studiet, blandt andet som tutor for de nye studerende. Hun holder dog også af at slappe af med venner og familie og elsker at se film (især i biografen).

Rebecca

Rebecca er født og opvokset i Solrød Strand, hvor hun stadig bor. Rebecca er dimitteret fra Køge Handelsskole, hvor hun gik på linjen International Business Studies. Rebecca interesserer sig for det sproglige og kulturelle felt såvel som området marketing, hvilket hun stiftede godt bekendtskab med i løbet af hendes tre år på handelsskolen. Rebecca er meget eventyrlysten og elsker at rejse – både til de varme lande såvel som til køligere steder, hvor der er mulighed for at stå på ski.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Sabrina

Sabrina er opvokset i Vedbæk, men bor nu sammen med sin veninde på Vesterbro. Sabrina dimitterede fra Lyngby handelsskole i 2016, efterfølgende tog hun på Krabbesholm højskole i et halvt år for at studere design. Til daglig arbejder hun som kundeservicemedarbejder i CityCallCenter. Sabrina har altid haft en stor interessere for den kreative verden, og ser sig selv studere enten rum og møbel design eller marketing i den mere kreative verden. I Hendes fritid elsker hun at tilbringe tid sammen med hendes venner og familie.

Amanda

Amanda er vokset op i Solrød sammen med sine forældre og to søskende, men bor nu for sig selv i Ishøj. Hun blev student fra Solrød Gymnasium i sommeren 2016, hvor hun gik på den samfundsfaglige linje. Amanda er ansat som NAW’er og siden hun blev student, har hun brugt tiden på arbejde, familie, venner og sin kæreste. Hun elsker at udfordre sig selv og prøve sine grænser af, alt fra hvad der angår sit arbejde til vilde adrenalin oplevelser.

Piccolo/Picoline

Emmy

Emmy er vores faste fredags piccoline. Hun blev født i Vordingborg. Men opvoksede i Kokkedal med sin familie på fem, som senere blev til seks. I omkring 2017 siden flyttede hun med sin familie til Nærum. Hvor hun nu går på Nærum Gymnasium, på musik-linjen. I hendes fritid bruger hun tid på musik og skuespil. Hvis hun skulle beskrive sig selv med tre ord skulle det være; glad, musikalsk, omsorgsfuld

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Eunia

Eunia bor i Gl. Holte med sine forældre og to søskende. Hun går Nærum Gymnasium, hvor hun har valgt den internationale linje eftersom, at hun selv kommer fra en multikulturel baggrund. Eunia har gået til dans siden 2008, og har bl.a. danset Breakdance, L.A. Style, New School Hiphop mfl. Derudover interesserer hun sig også en del for det spanske sprog og kulturerne der hører med, og håber hun i fremtiden kan studere i enten Argentina eller Spanien. Hvis hun skulle beskrive sig selv med tre ord ville hun bruge: pligtopfyldende, udadvendt og ambitiøs.

Andrea

Andrea er 13 år gammel, og går i 8. klasse på Sankt Joseph Søstrenes Skole. Andrea er vores faste fredags- piccoline. I fritiden elsker hun at sejle med både sin familie og sejlervenner, og at gå på café med sine veninder. Hvis Andrea skulle beskrive sig selv med 3 ord ville det være: Glad, pligtopfyldende og omsorgsfuld.

Olivia

Olivia er vores pligtopfyldende og søde piccoline. Oliva går på Den Classenske Legatskole. Hun bor sammen med sin mor i et hus på Christiania, hvor hun er opvokset. Når hun er hos sin far – der kommer fra Spanien – bor hun i en lille lejlighed på Amager. I sin fritid kan hun rigtig godt lide at tegne og male, hvilket hun blandt andet gør en gang om ugen på billedskole. Ud over det er hun meget sammen med sine venner og veninder. Hvis hun selv skal sige det er hun næsten altid glad, omsorgsfuld og smilende.

Torkil

Torkil er fast tirsdagspicco sammen Eunia. Han bor i Bagsværd, men går på Gefion Gymnasium, hvilket er meget smart, da det ligger lige ved siden af CityCallCenter. Han er meget interesseret i mennesker og kultur, og drømmer om at rejse verden rundt, og møde så mange folkeslag som muligt. Han kan godt lide at interagere med andre mennesker. I fritiden er han meget ud med sine venner.

Indsæt navn

Indsæt beskrivelse

Johannes

Johannes er her fast hver torsdag sammen med skønne Alma. Johannes bor på Østerbro og går på Heibergskolen. I hans fritid spiller han basket. Hvis Johannes skulle beskrive sig selv med tre ord ville det være: motiveret, lærenem og optimistisk.

Frederikke

Frederikke er 15 år gammel, og går i 9. klasse på Utterslev skole. Frederikke er vores faste fredags- piccoline. I sin fritid læser og maler hun, samt går til kickboksning.

Frederikke er meget punktlig, pligtopfyldende og grundig.