CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Medarbejderne hos CityCallCenter

Medarbejderne

Alle har deres “egen” receptionist, når de har telefonpasning hos os

… og derfor er de netop så vigtige.

Vi synes vi har verdens bedste ansatte (~ for sjov kalder vi dem call girls i daglig tale). De er kompetente, kvikke, søde og ikke mindst sjove, hvilket nedenstående vist også viser.
Humor i hverdagen er en god ting – det giver arbejdsglæde.

Administrationen


Anne Marie

Anne Marie kommer fra Hillerød, er uddannet Markedsføringsøkonom og har en baggrund som indkøber. Når ikke hun holder styr på CCC og alle de bolde Pouline skyder afsted, holder hun styr på både mand og to skønne piger i hjemmet i Vedbæk. Anne Marie elsker at pakke familien og rejse og hun ved stadig ikke helt hvad hun skal være når hun bliver rigtig voksen. Anne Marie beskrives som en super god chef, meget sjov, yderst hjælpsom og så er hun lidt ung med de unge.


Pouline

Pouline er hjernen bag hele operationen – Hun er stifter og direktør. Pouline går meget op i arbejdsglæde og sjov i hverdagen – fjollebillederne er hendes idé. Privat er Pouline gift med Peter og sammen har de to piger fra 2012 og 2015. Pouline beskrives af sine medarbejder som iderig, altid positiv, en pokkers god og cool chef. Det siges endda at hun er indbegrebet af hygge.


Tirza

Tirza er fra Christianshavn med aner fra det sydamerikanske Peru. Tirza er et varmt, sympatisk og næstekærligt menneske – Hun er frivillig på “Reden” og løbende med i projekter på børnehjem i Peru. Tirza er en stor fan af practical jokes, så pas på hvis hun kommer og opfordrer dig til at smage eller lugte til noget. Du kan være helt sikker på at det ikke bliver en rar oplevelse – til gengæld vil Tirza more sig kongeligt. Tirza er gift med Frederik og sammen har de en datter fra 2016.

Dagspigerne


Victoria S

Victoria er født og opvokset i Allerød, men er nu bosat i København på Østerbro. I CityCallCenter vil du mødes med et stort smil af Victoria i vores reception, hvor hun bl.a. udover kundeservice har ansvaret for post, mødelokaler og fungere som supervisor for dagspigerne. Udenfor arbejde er hun sammen med sin familie og venner, derudover træner hun en del, og så lige en bytur i ny og næ. Victoria beskrives af sine kollegaer som et overskudmenneske med styr på det hele, yderst produktiv og organiseret – pigernes mor.

 


Victoria E

Victoria er født og opvokset i Espergærde. Hun arbejder til daglig som kundeservicemedarbejder i CityCallCenter, hvor hun tager telefoner. I sin fritid er hun sammen med sine venner og familie. Med sine venner rejser hun, hygger på cafe og går i byen ind i mellem. Hun elsker desuden at rejse, og har boet i USA i et år. Victoria beskrives af sine kollager som super dygtig til sit job, yderst sød og imødekommende.


Mille

Mille er opvokset i Kongens Lyngby med sine forældre og to ældre søstre, hvor hun indtil videre stadig bor. Hun er netop blevet student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017, hvor hun havde studeretningen samfundsfag, engelsk og erhvervsøkonomi. Hun planlægger at begynde på studie indenfor 1-2 år, hun er dog stadig usikker på hvilken retning hun skal gå, da hun har mange forskellige interesser – både indenfor det samfundsfaglige, sproglige og kreative felt. Mille elsker derudover at rejse, og helst til et sted hvor der er at finde sol, sommer og kølige drinks.


Camilla

Camilla er opvokset i Herlev, hvor hun bor sammen med sin mor. Hun dimitterede fra Borupgaard Gymnasium  i 2017, hvor hun gik på en samfundsfaglige linje blandet med idræt. Camilla tilbringer meget tid sammen med familie og veninder . Derudover er hun utrolig glad for at løbe lange ture.  Hun er stadig lidt usikker på, hvad fremtiden bringer, men overvejer at læse Jura efter sit sabbatår. Camilla elsker at rejse og opleve verden og den perfekte rejse for hende er en ferie som er præget af kultur, shopping og afslapning.Rebecca

Rebecca er født og opvokset i Solrød Strand, hvor hun stadig bor. Rebecca dimitterede i sommers fra Køge Handelsskole, hvor hun gik på linjen International Business Studies. Hun har i tankerne at starte på studie i løbet af de næste år, hun er dog stadig usikker på hvilken vej hun skal gå. Rebecca interesserer sig nemlig for det sproglige og kulturelle felt såvel som området marketing, hvilket hun stiftede godt bekendtskab med i løbet af hendes 3 år på handelsskolen.

Rebecca er meget eventyrlysten og elsker at rejse – både til de varme lande såvel som til køligere steder, hvor der er mulighed for at stå på ski. I hendes fritid elsker hun at bruge tid sammen med hendes venner på diverse cafe-besøg, og en god bytur i ny og næ.


Simone

Simone er opvokset i Greves familieområde, hvor hun stadig er bosat. Simone blev student sommer 2017 fra Greve Gymnasium, hvor hun havde studieretningen; Engelsk, matematik og musik. Simone har været musiker lige siden sin barndom, så det var oplagt at tage musik-linjen på gymnasiet. Hun ønsker en fremtid med tæt kundekontakt, derfor vil hun være ejendomsmægler eller arkitekt, men intet er sikkert endnu. Simone elsker at rejse, især til de asiatiske lande. Hun elsker alle slags ferier, men mest af alt ønsker hun begivenhedsrige rejser.


Diana

Diana er født i Skive, men hun bor til dagligt i Kokkedal sammen med sine forældre. Diana dimitterede fra Rungsted Gymnasium i 2016, hvor hun havde studieretningen: Medie, Engelsk og Samfundsfag. Hun har et mix af iransk og dansk i sig, hvilket gør at Diana elsker at udforske hele verdenen. Diana er lige kommet hjem fra en længere rejse på 2 måneder til det sydøstlige Asien, hvor hun besøgte landene: Indonesien, Vietnam, Cambodia, Malaysia og Thailand sammen med sin kæreste.  Rejsen har hjulpet Diana på vej til hvad hun vil studere, hvilket skal være indenfor det psykologiske og kulturelle felt. I sin fritid elsker Diana at dyrke fitness og være sammen med sin familie, venner og kæreste.

Nat/Aften/Weekend piger


Cecilie

Cecilie er født opvokset i Helsingør. Hun er nu flyttet til København og studerer til daglig ergoterapi. Hun har tidligere været fuldtidsansat på dags holdet, men er nu aften/weekendvagt ved siden af studiet. Hun er grundig, organiseret og smilende. I sin fritid bruger hun meget tid på karate, som hun også har været på landsholdet med, og fitnesstræning, samt hygge med familie og venner og gerne også at rejse så meget som SU’en tillader – I øjeblikket planlægger hun fx at skulle et halvt år til Hong Kong og studere.


Elise

Elise er født og opvokset i Ringsted og bor nu i København. Hun er en af CityCallCenters aften- og weekendvagter. Til daglig studerer Elise statskundskab, mens fritiden gerne spenderes i venners lag eller med en god bog. Elise er meget grundig, engageret og meget tålmodig, hvilket er en stor fordel, når forskellige kunders behov skal imødekommes.


Freja

Freja er fra Dragør, og bor nu (længere inde) på Amager. Hun er tidligere dags pige og er nu en del af NAW-teamet som hun er også er ansvarlig for. Til daglig læser hun matematik på KU og har lige afsluttet et semester i Canada. Hun elsker at bruge tid med venner og familie og er glad for friluftsliv. Freja bruger en del tid på at udvikle sig selv og en masse andre dejlige piger i hendes arbejde hos De grønne pigespejdere. Hun beskrives som smilende, glad og organiseret


Freja Sofie

Freja har gennem sin opvækst boet på Bornholm sammen med sin mor, søskende og en masse udvekslings studerende fra forskellige dele af verden. Lige nu er hun i gang med sin kandidat på CBS, hvor hun læser Cand.ling.merc. med amerikanske studier. Udover at arbejde hos os som aften-weekend-vagt, så er hun erhvervsmedhjælper i Justitsministeriet.Jeanette

Jeanette er fra Solrødstrand, men bor nu i Odense. Hun er tidligere dagspige, men er nu del af NAW-teamet, hvor hun arrbejder mest i ferier eller hvornår end det nu passer sammen med studiet. Hun læser Psykologi på SDU i Odense og går pt. til PoleDance (fritidsinteresser igennem tiden har ellers budt på taekwondo, fodbold, badminton, svømning, moderne dans, yoga og almindelig fitness). Som person er hun smilende, altid klar på at kaste sig ud i noget nyt.


Regitze

Regitze er fra Taarbæk og bor nu på Østerbro. Hun har tidligere været på dagsholdet, men er nu en del af NAW-team, hvor hun mest i hverdagen efter 17. Udenfor CityCallCenter læser hun til socialrådgiver på Metropol. Regitze elsker tennis og bruger gerne hele sommeren på at spille. Som person er hun udadvendt, smilende, imødekommende.


RIKKE

Rikke er oprindeligt fra Svendborg, men bor i dag i København Nordvest. Rikke er en del af vores NAW team og arbejde hyppigst om natten. Rikke er uddannet multimediedesigner, og læser nu til folkeskolelærer. I sin fritid går hun til badminton.


Stephanie

Stephanie er opvokset i Solrød sammen med sin danske far, tjekkiske mor og storesøster, Anita. De tjekkiske rødder fylder en kæmpe del hos Stephanie, der taler sproget flydende og tager til Tjekkiet for at besøge familien så ofte, hun kan komme til det. Stephanie er skriveglad, og ved kun meget lidt, der er bedre end at sidde ved sin pladespiller med en blok og blyant i hånden.Tine

Tine kommer Sengeløse, men har boet i København de sidste mange år. Til daglig læser hun til gymnasielærer på KU og udover at arbejde hos CityCallCenter bruger hun sin fritid som frivillig på et herberg for hjemløse, er sammen med venner og veninder og så er hun gået i gang med at træne op til sit første maraton.

 


Didem

Didem er født på Amager, men opvokset i Lyngby og er bosat der med mor, far og lillebror. Hun blev student fra Nærum Gymnasium sommeren 2016. Hun er oprindeligt fra Tyrkiet og kan både tale, skrive og læse flydende tyrkisk. Hun elsker at tage på ferie til Tyrkiet, hvor man kan finde hende på stranden 24/7 i hendes lækre sommerhus. Herhjemme i hverdagen elsker Didem at hygge med hendes veninder og venner og er generelt meget social. Didem beskrives af hendes kollegaer som super sjov, rar at være sammen med, alt i alt kontorets humørbombe.


Sofie m

Sofie bor i Søborg med hendes lille søster og hendes forældre. Hun drømmer om snart at flytte hjemmefra med hendes bedste veninde. I fritiden er hun ofte sammen med sine veninder, hvor hun elsker sociale arrangementer samt hyggelige aftener derhjemme. Sofie sidder som callgirl i dagtimerne og fungere som kundeservicemedarbejder. Sofie beskrives af sine kollegaer som super sød, sjov og fyldt med integritet.


Caroline

Caroline er født og opvokset på Vestegnen, men nu bor hun er i Valby. Caroline er ansat som NAW’er her i CityCallcenter. Om dagen går hun på socialrådgiveruddannelsen på Frederiksberg. Hun er dejlig positiv, perfektionistisk og altid frisk. Udenfor arbejdet og studiet er hun stort familiemenneske, elsker at hygge med venner og veninder og er glad for løbeture.Sandra

Sandra er født og opvokset i Solrød Strand, men er nu flyttet til København. Sandra fungere som NAW. Hun har altid en positiv indstilling, er målrettet og god til at holde overblik og håndtere flere ting på en gang. Hun igang med at uddanne sig som sundhedsteknologisingeniør på DTU. Sandra er opvokset i en badminton familie og elsker at spille det, hun er en erfaren spiller med snart 17år i bagagen. For Sandra betyder familien rigtig meget, ud over hendes mor og far har har hun tre mindre søskende, som hun ofte besøger i Solrød. Ud over at være seriøs med studie og arbejde, sætter hun også pris på fest og hygge med vennerne i byen.


Agnes

Agnes er født og opvokset på Christianshavn i København, men bor nu med sin veninde i det Ydre Nørrebro. Hun har tidligere været dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Til hverdag studerer hun til Markedsføringsøkonom på CPH-Business, hvilket hun er rigtig glad for. I sin fritid er hun rigtig meget sammen med sin familie og venner, og så elsker hun at rejse.


Sofie r

Sofie er vokset op i Karlslunde Strand sammen med sin mor og far og hvert efterår en ny udvekslings studerende fra USA. Hun er student fra Solrød gymnasium med en samfundsfaglig linje. Nu studerer hun litteraturvidenskab på Københavns universitet og bor på et internationalt kollegium på Christianshavn. Sofie er NAW’er hos CityCallCenter og i sin fritid dyrker hun gerne det sociale miljø på studiet, blandt andet som tutor for de nye studerende. Hun holder dog også af at slappe af med venner og familie og elsker at se film (især i biografen).


Helena

Helena er født og opvokset i Vallensbæk, men bor nu på Amager. Hun er en del af CityCallCenters NAW-team. Helena færdiggjorde HHX på Niels Brock i 2017 og vil gerne læse økonomi på CBS sommeren 2018. Sin fritiden bruger Helena på samvær med familie, venner og kæreste. Derudover så skal hun læse matematik A, som supplering inden CBS. Helena elsker at rejse; drømmen er at besøge så mange lande og opleve så meget som muligt.Frederikke

Frederikke er født og opvokset i Vejle. Efter hun i 2014 dimitterede fra Rosborg Gymnasiums sproglige- og samfundsvidenskabelige linje, har Frederikke været på eventyr i Syd- og Mellemamerika samt Afrika. I 2016 rykkede hun dog teltpælene op, flyttede fra Jylland, hvor hun siden har været bosat på det indre Nørrebro i København. Frederikke drømmer om at gøre karriere inden for kommunikationsbranchen i fremtiden. Sin fritid bruger hun på at dyrke sine interesser for kunst, kultur og samfund samt at løbe en lang tur i ny og næ.

Piccolo/Piccoline


Alma

Alma er vores super seje piccoline, der kan dække op til den helt store guldmedalje. Hun bor med sine forældre i et hus på Christiania. Alma har en stor passion for ridning og hun er super sej til kampsporten Wing Tsun. Alma elsker at hænge ud med sine venner i ungdomsklubben, hvor de blandet andet maler kunstværker og bader. Almas yndlings fag i skolen er idræt og fysik, da bøger ikke lige er hendes kop te, og hun langt hellere vil bruge sine evner i de praktiske fag!


Olivia

Olivia er vores pligtopfyldende og søde piccoline. Oliva går på Den Classenske Legatskole. Hun bor sammen med sin mor i et hus på Christiania, hvor hun er opvokset. Når hun er hos sin far – der kommer fra Spanien – bor hun i en lille lejlighed på Amager. I sin fritid kan hun rigtig godt lide at tegne og male, hvilket hun blandt andet gør en gang om ugen på billedskole. Ud over det er hun meget sammen med sine venner og veninder. Hvis hun selv skal sige det er hun næsten altid glad, omsorgsfuld og smilende.


Sofie

Sofie er vores faste mandags piccoline. Hun blev født i Herlev hvor hun er vokset op med min familie på fem. For nogle år siden flyttede hun med hendes familie ind til indre by. Hun går på Bagsværd kostskole og gymnasium, hvor hendes ynglings fag er idræt og biologi. I hendes fritid er hun ofte sammen med veninder, hvis ikke hun er ude og tage billeder eller shoppe på livet løs. Hvis hun skulle beskrive sig selv med 3 ord skulle det være altid smilende, energifuld og helt pjattet med foto!


Johannes

Johannes er her fast hver torsdag sammen med skønne Alma. Johannes bor på Østerbro og går på Heibergskolen. I hans fritid spiller han basket.
Hvis han skulle beskrive mig selv med tre ord ville det være: motiveret, lærenem og optimistisk.Eunia

Eunia bor i Gl. Holte med sine forældre og to søskende. Hun er netop startet i 1.G på Nærum Gymnasium, hvor hun har valgt den internationale linje eftersom, at hun selv kommer fra en multikulturel baggrund. Eunia har gået til dans siden 2008, og har bl.a. danset Breakdance, L.A. Style, New School Hiphop mfl. Derudover interesserer hun sig også en del for det spanske sprog og kulturerne der hører med, og håber hun i fremtiden kan studere i enten Argentina eller Spanien. Hvis hun skulle beskrive sig selv med tre ord ville hun bruge: pligtopfyldende, udadvendt og ambitiøs.


Torkil

Torkil er fast tirsdagspicco sammen Eunia. Han bor i Bagsværd, men går på Gefion Gymnasium, hvilket er meget smart, da det ligger lige ved siden af CityCallCenter. Han er meget interesseret i mennesker og kultur, og drømmer om at rejse verden rundt, og møde så mange folkeslag som muligt. Han kan godt lide at interagere med andre mennesker. I fritiden er han meget ud med sine venner.


Emmy