CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Medarbejderne hos CityCallCenter

Medarbejderne

Alle har deres “egen” receptionist, når de har telefonpasning hos os

… og derfor er de netop så vigtige.

Vi synes vi har verdens bedste ansatte (~ for sjov kalder vi dem call girls i daglig tale). De er kompetente, kvikke, søde og ikke mindst sjove, hvilket nedenstående vist også viser.
Humor i hverdagen er en god ting – det giver arbejdsglæde.

Administrationen


Anne Marie

Anne Marie kommer fra Hillerød, er uddannet Markedsføringsøkonom og har en baggrund som indkøber. Når ikke hun holder styr på CCC og alle de bolde Pouline skyder afsted, holder hun styr på både mand og to skønne piger i hjemmet i Vedbæk. Anne Marie elsker at pakke familien og rejse og hun ved stadig ikke helt hvad hun skal være når hun bliver rigtig voksen. Anne Marie beskrives som en super god chef, meget sjov, yderst hjælpsom og så er hun lidt ung med de unge.


Pouline

Pouline er hjernen bag hele operationen – Hun er stifter og direktør. Pouline går meget op i arbejdsglæde og sjov i hverdagen – fjollebillederne er hendes idé. Privat er Pouline gift med Peter og sammen har de to piger fra 2012 og 2015. Pouline beskrives af sine medarbejder som iderig, altid positiv, en pokkers god og cool chef. Det siges endda at hun er indbegrebet af hygge.


Tirza

Tirza er fra Christianshavn med aner fra det sydamerikanske Peru. Tirza er et varmt, sympatisk og næstekærligt menneske – Hun er frivillig på “Reden” og løbende med i projekter på børnehjem i Peru. Tirza er en stor fan af practical jokes, så pas på hvis hun kommer og opfordrer dig til at smage eller lugte til noget. Du kan være helt sikker på at det ikke bliver en rar oplevelse – til gengæld vil Tirza more sig kongeligt. Tirza er gift med Frederik og sammen har de en datter fra 2016.

Dagspigerne


Victoria S.

Victoria er født og opvokset i Allerød, men er nu bosat i København på Vesterbro. I CityCallCenter vil du mødes med et stort smil af Victoria i vores reception, hvor hun bl.a. udover kundeservice har ansvaret for post, mødelokaler og fungere som supervisor for dagspigerne. Udenfor arbejde er hun sammen med sin familie og venner, derudover træner hun en del, og så lige en bytur i ny og næ. Victoria beskrives af sine kollegaer som et overskudmenneske med styr på det hele, yderst produktiv og organiseret – pigernes mor.

 


Emma

Emma er født og opvokset i Albertslund. Til dagligt sidder Emma som en af vores dagspiger og modtager serviceopkald. Udenfor arbejde træner hun piger og drenge i TeamGym, og selvom hun bruger det meste af tiden nede i hallen, så har hun selvfølgelig også tid til familie og venner. Emma beskrives af sine kollegaer som super, sød og smilende, meget sød i telefonen og en rigtig sød pige generelt.


Victoria E.

Victoria er født og opvokset i Espergærde. Hun arbejder til daglig som kundeservicemedarbejder i CityCallCenter, hvor hun tager telefoner. I sin fritid er hun sammen med sine venner og familie. Med sine venner rejser hun, hygger på cafe og går i byen ind i mellem. Hun elsker desuden at rejse, og har boet i USA i et år. Victoria beskrives af sine kollager som super dygtig til sit job, yderst sød og imødekommende.


Mille

Mille er opvokset i Kongens Lyngby med sine forældre og to ældre søstre, hvor hun indtil videre stadig bor. Hun er netop blevet student fra Nærum Gymnasium i sommeren 2017, hvor hun havde studeretningen samfundsfag, engelsk og erhvervsøkonomi. Hun planlægger at begynde på studie indenfor 1-2 år, hun er dog stadig usikker på hvilken retning hun skal gå, da hun har mange forskellige interesser – både indenfor det samfundsfaglige, sproglige og kreative felt. Mille elsker derudover at rejse, og helst til et sted hvor der er at finde sol, sommer og kølige drinks.Camilla

Camilla er opvokset i Herlev, hvor hun bor sammen med sin mor. Hun dimitterede fra Borupgaard Gymnasium  i 2017, hvor hun gik på en samfundsfaglige linje blandet med idræt. Camilla tilbringer meget tid sammen med familie og veninder . Derudover er hun utrolig glad for at løbe lange ture.  Hun er stadig lidt usikker på, hvad fremtiden bringer, men overvejer at læse Jura efter sit sabbatår. Camilla elsker at rejse og opleve verden og den perfekte rejse for hende er en ferie som er præget af kultur, shopping og afslapning.

Nat/Aften/Weekend piger


Cecilie

Cecilie er født opvokset i Helsingør. Hun er nu flyttet til København og studerer til daglig ergoterapi. Hun har tidligere været fuldtidsansat på dags holdet, men er nu aften/weekendvagt ved siden af studiet. Hun er grundig, organiseret og smilende. I sin fritid bruger hun meget tid på karate, som hun også har været på landsholdet med, og fitnesstræning, samt hygge med familie og venner og gerne også at rejse så meget som SU’en tillader – I øjeblikket planlægger hun fx at skulle et halvt år til Hong Kong og studere.


Claire

Clarie er fra Nørrebro – bor nu på Vesterbro med sin datter og kæreste.Hun er tidligere dags pige, men er nu en del afNAW-teamet, og arbejder primært om aften i hverdagene. Claire er sygeplejerske, men er lige nu på barsel med sin skønne lille datter. Derudover elsker hun masser af hygge med venner og min kæreste. Clarie er yderst mødekommende, snak salig og kan lide at være aktiv, opleve ting og have det sjovt.


Elise

Elise er født og opvokset i Ringsted og bor nu i København. Hun er en af CityCallCenters aften- og weekendvagter. Til daglig studerer Elise statskundskab, mens fritiden gerne spenderes i venners lag eller med en god bog. Elise er meget grundig, engageret og meget tålmodig, hvilket er en stor fordel, når forskellige kunders behov skal imødekommes.


Freja

Freja er fra Dragør, og bor nu (længere inde) på Amager. Hun er tidligere dags pige og er nu en del af NAW-teamet som hun er også er ansvarlig for. Til daglig læser hun matematik på KU og har lige afsluttet et semester i Canada. Hun elsker at bruge tid med venner og familie og er glad for friluftsliv. Freja bruger en del tid på at udvikle sig selv og en masse andre dejlige piger i hendes arbejde hos De grønne pigespejdere. Hun beskrives som smilende, glad og organiseretFreja Sofie

Freja har gennem sin opvækst boet på Bornholm sammen med sin mor, søskende og en masse udvekslings studerende fra forskellige dele af verden. Lige nu er hun i gang med sin kandidat på CBS, hvor hun læser Cand.ling.merc. med amerikanske studier. Udover at arbejde hos os som aften-weekend-vagt, så er hun erhvervsmedhjælper i Justitsministeriet.


Jeanette

Jeanette er fra Solrødstrand, men bor nu i Odense. Hun er tidligere dagspige, men er nu del af NAW-teamet, hvor hun arrbejder mest i ferier eller hvornår end det nu passer sammen med studiet. Hun læser Psykologi på SDU i Odense og går pt. til PoleDance (fritidsinteresser igennem tiden har ellers budt på taekwondo, fodbold, badminton, svømning, moderne dans, yoga og almindelig fitness). Som person er hun smilende, altid klar på at kaste sig ud i noget nyt.


Lisa

Lisa er fra Rødovre, og bor nu i Rødovre i hyggelig 1-værelses studielejlighed. Hendes funktion her i CityCallCenter er NAW’er, hvor hun arbejder mest om aften, både weekend og hverdag. Til dagligt studerer hun international virksomheds kommunikation på SDU. Hendes fritid bruges på familie, venner og massere af hygge. Som person beskrives Lisa som glad, nysgerrig og imødekommende.


Natashia

Natashia er opvokset på et landbrug ved Silkeborg, men bor i dag sammen med sin kæreste Jacob på Frederiksberg. Natashia var fuldtid i 2011 og er forsat som NAW’er nu hvor hun læser igen. Af person er hun utrolig smilende, meget ansvarsfuld og altid super proaktiv. I sin fritid spiller Natashia håndbold, men bruger dog meste tid på sit kandidatstudie i Animal Science.Regitze

Regitze er fra Taarbæk og bor nu på Østerbro. Hun har tidligere været på dagsholdet, men er nu en del af NAW-team, hvor hun mest i hverdagen efter 17. Udenfor CityCallCenter læser hun til socialrådgiver på Metropol. Regitze elsker tennis og bruger gerne hele sommeren på at spille. Som person er hun udadvendt, smilende, imødekommende.


RIKKE

Rikke er oprindeligt fra Svendborg, men bor i dag i København Nordvest. Rikke er en del af vores NAW team og arbejde hyppigst om natten. Rikke er uddannet multimediedesigner, og læser nu til folkeskolelærer. I sin fritid går hun til badminton.


Stephanie

Stephanie er opvokset i Solrød sammen med sin danske far, tjekkiske mor og storesøster, Anita. De tjekkiske rødder fylder en kæmpe del hos Stephanie, der taler sproget flydende og tager til Tjekkiet for at besøge familien så ofte, hun kan komme til det. Stephanie er skriveglad, og ved kun meget lidt, der er bedre end at sidde ved sin pladespiller med en blok og blyant i hånden.


Tine

Tine kommer Sengeløse, men har boet i København de sidste mange år. Til daglig læser hun til gymnasielærer på KU og udover at arbejde hos CityCallCenter bruger hun sin fritid som frivillig på et herberg for hjemløse, er sammen med venner og veninder og så er hun gået i gang med at træne op til sit første maraton.

 Didem

Didem er født på Amager, men opvokset i Lyngby og er bosat der med mor, far og lillebror. Hun blev student fra Nærum Gymnasium sommeren 2016. Hun er oprindeligt fra Tyrkiet og kan både tale, skrive og læse flydende tyrkisk. Hun elsker at tage på ferie til Tyrkiet, hvor man kan finde hende på stranden 24/7 i hendes lækre sommerhus. Herhjemme i hverdagen elsker Didem at hygge med hendes veninder og venner og er generelt meget social. Didem beskrives af hendes kollegaer som super sjov, rar at være sammen med, alt i alt kontorets humørbombe.


Sofie

Sofie bor i Søborg med hendes lille søster og hendes forældre. Hun drømmer om snart at flytte hjemmefra med hendes bedste veninde. I fritiden er hun ofte sammen med sine veninder, hvor hun elsker sociale arrangementer samt hyggelige aftener derhjemme. Sofie sidder som callgirl i dagtimerne og fungere som kundeservicemedarbejder. Sofie beskrives af sine kollegaer som super sød, sjov og fyldt med integritet.


Caroline

Caroline er født og opvokset på Vestegnen, men nu bor hun er i Valby. Caroline er ansat som NAW’er her i CityCallcenter. Om dagen går hun på socialrådgiveruddannelsen på Frederiksberg. Hun er dejlig positiv, perfektionistisk og altid frisk. Udenfor arbejdet og studiet er hun stort familiemenneske, elsker at hygge med venner og veninder og er glad for løbeture.


Sandra

Sandra er født og opvokset i Solrød Strand, men er nu flyttet til København. Sandra fungere som NAW. Hun har altid en positiv indstilling, er målrettet og god til at holde overblik og håndtere flere ting på en gang. Hun igang med at uddanne sig som sundhedsteknologisingeniør på DTU. Sandra er opvokset i en badminton familie og elsker at spille det, hun er en erfaren spiller med snart 17år i bagagen. For Sandra betyder familien rigtig meget, ud over hendes mor og far har har hun tre mindre søskende, som hun ofte besøger i Solrød. Ud over at være seriøs med studie og arbejde, sætter hun også pris på fest og hygge med vennerne i byen.Agnes

Agnes er født og opvokset på Christianshavn i København, men bor nu med sin veninde i det Ydre Nørrebro. Hun har tidligere været dagspige, men er nu blevet en del af NAW-teamet. Til hverdag studerer hun til Markedsføringsøkonom på CPH-Business, hvilket hun er rigtig glad for. I sin fritid er hun rigtig meget sammen med sin familie og venner, og så elsker hun at rejse.

Piccolo/Piccoline


Alma

Alma er vores super seje piccoline, der kan dække op til den helt store guldmedalje. Hun bor med sine forældre i et hus på Christiania. Alma har en stor passion for ridning og hun er super sej til kampsporten Wing Tsun. Alma elsker at hænge ud med sine venner i ungdomsklubben, hvor de blandet andet maler kunstværker og bader. Almas yndlings fag i skolen er idræt og fysik, da bøger ikke lige er hendes kop te, og hun langt hellere vil bruge sine evner i de praktiske fag!


Olivia

Olivia er vores pligtopfyldende og søde piccoline. Oliva går på Den Classenske Legatskole. Hun bor sammen med sin mor i et hus på Christiania, hvor hun er opvokset. Når hun er hos sin far – der kommer fra Spanien – bor hun i en lille lejlighed på Amager. I sin fritid kan hun rigtig godt lide at tegne og male, hvilket hun blandt andet gør en gang om ugen på billedskole. Ud over det er hun meget sammen med sine venner og veninder. Hvis hun selv skal sige det er hun næsten altid glad, omsorgsfuld og smilende.


Sofie

Sofie er vores faste mandags piccoline. Hun blev født i Herlev hvor hun er vokset op med min familie på fem. For nogle år siden flyttede hun med hendes familie ind til indre by. Hun går på Bagsværd kostskole og gymnasium, hvor hendes ynglings fag er idræt og biologi. I hendes fritid er hun ofte sammen med veninder, hvis ikke hun er ude og tage billeder eller shoppe på livet løs. Hvis hun skulle beskrive sig selv med 3 ord skulle det være altid smilende, energifuld og helt pjattet med foto!


Johannes

Johannes er her fast hver torsdag sammen med skønne Alma. Johannes bor på Østerbro og går på Heibergskolen. I hansfritid spiller han basket.
Hvis han skulle beskrive mig selv med tre ord ville det være: motiveret, lærenem og optimistisk.Emilie

Emilie er vores nye fredags piccoline. Hun bor på Østerbro og går i 9. klasse på Vibenshus Skole, hvor hendes yndlings fag er matematik og engelsk. I hendes fritid bruger hun mest tid på sine lektier, venner og kæresten. Derudover er hun spejder og har været det igennem fem år. Emilie er super hurtig og flittig og vi er så glade for at have hende på teamet!


Iben

Iben bor i Rødovre og går på Islev skole. Iben og hendes tvillingesøster bor vi skiftevis hos deres mor i Rødovre og deres far i Vanløse. I hendes fritid kan hun godt lide at fotografere, og tegne. Ud over det elsker jeg at være sammen med mine venner og veninder. Hvis vi skal beskrive hende med tre ord ville det være: glad, sjov og smilende.