CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

EnkeltdagsService

Omstil jeres overflow i travle perioder til os

Har I behov for at lukke telefonerne grundet:

  • Messe
  • Kursus
  • Julefrokost
  • Eller andre særlige aktiviteter?

EnkeltdagsService er for dig, der har behov for hjælp til telefonbesvarelsen en enkelt dag eller kortere periode, men ikke et fast, løbende abonnement.

Hvorfor, spørger du?

Smil i stemmen er den bedste start på en samtale og en levende stemme i telefonen i stedet for en automatisk telefonsvarer, kan derfor være af stor værdi for dig. Det er din bedste garanti for at beholde nye kontakter. Kun 25% vælger at lægge besked på en telefonsvarer, og det kan betyde mistede kunder når du ikke er der.

Hvordan?

Men nu kan I roligt tage afsted, for med CityCallCenters EnkeltdagsService, tager vi os af jeres kunder imens. I viderestiller jeres telefon til os. Vi svarer med jeres firmas navn og tager imod en besked. Beskederne bliver sendt til jer pr. e-mail (gratis) eller sms (1,20 kr./stk.)

Og hvis noget ikke kan vente:

Skulle der opstå haste-sager, vil vi altid forsøge at få fat i jer personligt, så I selv kan afgøre om sagen kan vente til I er retur på kontoret.

Så super hurtigt er det at komme i gang:

Det er hurtigt at blive oprettet til EnkeltdagsService, og hvis I jævnligt har behovet, så kan I blot give os besked pr. telefon eller e-mail, når vi skal passe jeres telefoner i en kort eller akut periode. Når først I er oprettede i systemet, tager det ikke mange sekunder at koble os til igen en anden gang. Ved EnkeltdagsService kan vi ikke stille videre til jer, men udelukkende tage imod besked – eller henvise til andre telefonnumre.


Det er simpelthen det bedste vi har brugt penge på længe. Effektive og dygtige, kunder føler sig altid godt behandlet, og vi bliver informeret hurtigt om opkald. KAN KLART ANBEFALES.

BENTSEN VVS APS

Bliv ringet op