CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

FlexService

FlexService i samarbejde med CityCallCenter

Løber telefonerne en gang imellem løbsk, så kunder og samarbejdspartnere står i telefonkø, eller ikke kommer igennem?

Ønsker I ikke at investere i nyt telefonsystem eller ansætte flere receptionister? Så har I blot brug for en ekstra hånd i spidsbelastningsperioder.

Med FlexService er din virksomheds telefonsystem tilkoblet CityCallCenter. Så snart der opstår ekstra travle perioder og spidsbelastninger, vil de opkald, som I ikke selv har mulighed for at besvare, blive dirigeret direkte til os. Vores receptionister præsenterer sig med Jeres firmanavn og viderestiller samtalen eller tager imod besked.

FlexService bliver et naturligt led i jeres kundeservice, uden at I behøver tænke mere over det. Prisen på FlexService varierer efter jeres behov – Kontakt os for et specifikt tilbud.

Så nemt er det at komme i gang:

  1. Send os informationer til oprettelse af 1 måneds gratis prøveperiode
  2. Viderestil jeres hovednummer, til det telefonnummer, I får herinde
  3. Så kører det!

Det er vigtigt for os, at vore medarbejdere ikke behøver at være bundne til telefonen hele dagen. Da vi er underlagt relativt stabile sæsonudsving, er det nyttigt, at vi selv kan prioritere vores reception. Og så sparer vi i øvrigt en betydelig sum penge i forhold til, hvad det koster at have en receptionist ansat på fuldtid. KELLOGG’S COMPANY

Bliv ringet op