CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Vikar

VikarService det personlige valg

Fordi personlighed er afgørende, når det handler om mennesker.

Har du af og til brug for en til at hjælpe med at besvare telefonerne eller håndtere gæsterne i receptionen? Led ikke længere, men lad os give dig en hjælpende hånd…

Vi har hjulpet tusindvis af virksomheder med kundeservice siden 2002 og det er disse erfaringer vores vikarer tager med sig, når de kommer ud for at hjælpe jer i dagligdagen. Det personlige islæt er det vigtigste og vi sætter en ære i at afkode jeres virksomhedskultur og preferencer og derefter matche den rette kandidat med jer. I vil af samme årsag modtage en kandidatpræsentation af vikaren inden hun kommer ud til jer – bare for at sikre det personlige kendskab bedst muligt. Hun vil ligeledes modtage en virksomhedspræsentation om jer, så hun er klædt på opgaven. Har vi haft vikarer hos jer før, er dette også en af måderne hvorpå vi videndeler inden selve vikarvagten starter.

Vores vikarer er alle håndplukkede og har gennemgået vores interne træningsforløb med fokus på:

  • Et smilende udtryk
  • De rette fraser og sprog
  • Gængs måde at gebærde sig på
  • Korrekt opkaldshåndtering

Alle kunder modtager en kandidatpræsentation af vikaren, inden valget accepteres. Ligeledes vil vikaren modtage en virksomhedspræsentation med relevante oplysninger, så vi sørger for den bedste start for begge parter.

Bliv ringet op