CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Telefonpasning - Smil i telefonen er guld værd! Prøv 1 måned gratis...

Telefonpasning

Få telefonpasning FRA 513,- kr/md

Telefonpasning hos CityCallCenter

Hos CityCallCenter sætter vi en ære i, at få vores kunder til at føle at de er i de bedste hænder. Vi formår med vores gode humør at holde stemningen og serviceniveauet i top på vores telefonpasning. Det er også med til at skabe et personligt forhold mellem vores kunder og vores medarbejdere. Det personlige touch gør netop, at kunde og kundes kunde husker deres ”egen” receptionist.

Vi blev kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2016, for vi tror på at det gode arbejdsmiljø er essentielt hvis vi skal kunne levere smil i telefonen når du booker telefonpasning hos os. For at smilet kan høres i telefonen og medarbejderne er proaktive og “tænker selv”, skal de have mentalt overskud og være i grundlægende godt humør. Netop derfor er medarbejdertrivsel en absolut topprioritet hos os og netop derfor vil du altid finde din receptionist herinde med et smil på læben, klar til at aflaste dig.

Undgå spidsbelastninger, problemer ved syge- og feriedage eller bare udfordringer når hele firmaet er samlet til et event. Vi passer telefonerne, så I får ro til at fokusere på jeres kerneforretning uden forstyrrelser.

Med telefonpasning hos os får du bl.a.:

Check Din ”egen” receptionist der besvarer de fleste opkald

Check Telefonbesvarelse alle hverdage fra kl. 8-17 (udvidelse kan aftales)

Check Opkald besvares med dit firmanavn

Check Viderestilling med præsentation af opkaldet, hvis ønsket

Check Beskeder videregives pr. e-mail eller SMS

Check Telefonsvarer eller viderestilling udenfor åbningstiden

Check Intelligent nummergenkendelse af dine kunder

 

Vores gode service bliver til din gode service, hvis du lader Victoria, Siff eller en af de andre søde piger besvare din telefon.

Giv os et kald på 80 20 20 29 for et uforpligtende tilbud. Eller prøv en måned gratis.

 

 

 

 

Bentsen VVS Aps

Det er simpelthen det bedste vi har brugt penge på længe. Effektive og dygtige, kunder føler sig altid godt behandlet, og vi bliver informeret hurtigt om opkald. KAN KLART ANBEFALES.