CityCallCenter
Hammerensgade 1, 2 sal København K, 1267
Phone: 8020 2029
Vi tilbyder telefonpasning 24/7 hele året rundt!
Følg os her:

Telefonpasning

Få telefonpasning FRA 513 kr./md

Hos CityCallCenter sætter vi en ære i, at få vores kunder til at føle at de er i de bedste hænder. Vi formår med vores gode humør at holde stemningen og serviceniveauet i top på vores telefonpasning. Det er også med til at skabe et personligt forhold mellem vores kunder og vores medarbejdere. Det personlige touch gør netop, at kunde og kundes kunde husker deres ”egen” receptionist.

Undgå spidsbelastninger, problemer ved syge- og feriedage eller bare udfordringer når hele firmaet er samlet til et event. Vi passer telefonerne, så I får ro til at fokusere på jeres kerneforretning uden forstyrrelser.

Vi er blevet kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser, fordi vi tror på at det gode arbejdsmiljø er essentielt hvis vi skal kunne levere smil i telefonen når du booker telefonpasning hos os. For at smilet kan høres i telefonen og medarbejderne er proaktive og “tænker selv”, skal de have mentalt overskud og være i grundlægende godt humør. Netop derfor er medarbejdertrivsel en absolut topprioritet hos os og netop derfor vil du altid finde din receptionist herinde med et smil på læben, klar til at aflaste dig.

Med telefonpasning hos os får du bl.a.:

  • Din ”egen” receptionist der besvarer de fleste opkald
  • Telefonbesvarelse alle hverdage fra kl. 8-17 (udvidelse kan aftales)
  • Opkald besvares med dit firmanavn
  • Viderestilling med præsentation af opkaldet, hvis ønsket
  • Beskeder videregives pr. e-mail eller SMS
  • Telefonsvarer eller viderestilling udenfor åbningstiden
  • Intelligent nummergenkendelse af dine kunder

Vores gode service bliver til din gode service, hvis du lader Nanna eller en af de andre søde piger besvare din telefon.

Giv os et kald på 80 20 20 29 for et uforpligtende tilbud. Eller prøv en måned gratis.

Bliv ringet op